Mistrz Dwóch Mieczy

Status
Zamknięty.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
Witam! chyba nie było jeszcze takiego tematu a jeżeli był to bardzo przepraszam ale nie sposób przeczytać wszystkich tematów na tym forum :/ ale dobra wracając do tematu.

Mam pytanie czy da się wejść do pałacu Zubena nie robiąc nic na nie korzyść koczowników? (bo chce się nauczyć mistrza dwóch mieczy)
dzięki za odpowiedzi :)

Karpielek

VIP
VIP
Żeby w ogóle wejść do Ishtar ,musisz mieć 75 reputacji u Assasynów, więc będziesz musiał trochę popracować. Będziesz niestety musiał zabić większość Koczowników.
Jest również inne rozwiązanie: Otóż w skrzyniach znajduje się wiele ciekawych rzeczy. Znajdziesz mistrzowski miecz i masz te umiejętność za darmo. Warunek jest taki, że musisz używać miecza ;)

Bury_Zenek

Rycerz Wody
ok dzięki :) a mam jeszcze jedno pytanie otóż mój kolega kupił sobie właśnie nowego kompa i gra na max detalach lecz jak są różne drzewa krzaki itp. to są pokryte takimi czerwonymi jakby plamami kwadratowymi jak to usunąć?

edit: właśnie znalałem coś co nie zaszkodzi chyba koczownikom
+20 - Lekcja gościnności [Tizgar] (w glownej swiatyni w Bakaresz)
+15 - Zanieść list od Sancho z Ben Erei do Sigmora w Bakaresz w głównej świątyni. (Ben Erai>Bekaresh)
+15 - Hassan - morderca Ramireza z Mora Sul [Ningal] (w palacu Gonzalesa)
+10 Braga - zebranie pieniedzy od 3 kupcow i Tufaila (Braga)
+5 Zabij krola Rhobara
+4 Zabij Shakyora w Lago
+1 Za przyprowadzenie zbieglego Hareka w Kap Dun.
+1 Za szkatulke dla Basira w Monterze.
+1 Za przyprowadzenie do Soboty niewolnika nalezacego do Dana w Monterze.
+1 Za przyprowadzenie do Soboty niewolnika nalezacego do Thoreka w Monterze.
+1 Za zabicie szamana Grompela w Silden.
+1 Za przyprowadzenie niewolnika Willa do Quadira w Silden.

razem: 75

odjąłem tylko misje zabicie magów wody i potwierdzenie że nie żyją :)

alionik

Member
wydaje mi się że jedyne co będziesz musiał zrobić złego dla koczowników to wybić ich z pod bakaresztu i chyba zabić jednego czy dwóch magów wody ale nie jestem pewien zobacz w przypiętych tematach bądzie "reputacje we frakcjach" i tam będziesz miał zadania za które zdobywasz reputacje u assasynów. to zadanie z koczownikami nazywa się "lekcja gościnności" i za nie dostajesz najwięcej reputacji u assasynów wogóle łatwo jest u nich zdobyć reputacje bo jak jeszcze z nimi grałem to miałem z 10 lv a już ok60%

kilek13

Member
CYTAT(Bury_Zenek @ 16-04-2009, 19:03) index.php?act=findpost&pid=219668
ok dzięki :) a mam jeszcze jedno pytanie otóż mój kolega kupił sobie właśnie nowego kompa i gra na max detalach lecz jak są różne drzewa krzaki itp. to są pokryte takimi czerwonymi jakby plamami kwadratowymi jak to usunąć?

Moze jakies sterowniki stare? :p

Bury_Zenek

Rycerz Wody
CYTAT
Moze jakies sterowniki stare?

ma wszystkie sterowniki wszystko nowe ale jak bierze minimalne detale to już tego niema ^^

kilek13

Member
CYTAT(Bury_Zenek @ 16-04-2009, 21:02) index.php?act=findpost&pid=219698
ma wszystkie sterowniki wszystko nowe ale jak bierze minimalne detale to już tego niema ^^

Wiesz to ze nowy komputer nie znaczy ze nowe sterowniki :)
Warto sprobowac i sciagnac najnowsze sterowniki. To nic nie zaszkodzi komputerowi, a moze pomoc :p

Bury_Zenek

Rycerz Wody
mówię ci że są te sterowniki :p jego brat jest jakimś informatykiem i mu zainstalował same NAJNOWSZE stery

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Najnowsze nie zawsze znaczy najlepsze :). Szczególnie w przypadku sterów. Niech zainstaluje najlepiej te dołączone do karty na płycie.

Ave

Bury_Zenek

Rycerz Wody
ale to powinno być coś w ustawieniach bo na minimalnych działa :/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom