Misktury Podnoszące Współczynniki

Status
Zamknięty.

Egr0m18

Member
Mógłby ktoś zamieścić mapke z połorzeniami mikstur w Khorinis. ? :D

Ps. Sory że zrobiłem dwa tematy ale myszka mi się zacieła. ;/

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Obawiam sie że czegoś takiego nie ma :) A jeśli istniało by to ktoś by już to wrzucił na forum;p

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
poskacz po domach w dzielnicy portowej
sa tam pelno miksturek
miskturki mozesz rózniez kupic u constantino oraz u 2 kupców w górnym miescie

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
można je kupić u alchemika constantino oraz zurisa i tego drugiego kupca w górny mieście
można rózniez oczywsicie kupic u alchemika w kalsztorze magów oraz od innych magów
można je róznież spotkać LOSOWO w skrzyniach wystarczy poszukac :)

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Z tego co wiem, to mikstury te nie występują losowo, jak napisał Szkele. Odwiedzaj kupców w mieście co rozdział, poza tym przeszukuj wszystkie skrzynie i jaskinie, na pewno trochę ich znajdziesz. Wiem, że na pewno jedną miksturkę zręczności znajdziesz w jaskini z polnymi bestiami,znajdującej się przy drodze wiodącej do Farmy Onara (ta do której idziesz z Festerem), oraz w skrzyni mistrza złodziei, w kanałach pod miastem.
Poza tym, jeśli masz kilka zbędnych punktów nauki, możesz nauczyć się warzyć mikstury (sztuki tej możesz nauczyć się u alchemików, na pewno uczą tego Ignaz i Sagitta)

luke22

Member
Jedna miksturka zręczności jest na półce skalnej nad namiotem bandytów w lesie za farmą Sekoba. A Ignaz o ile pamiętam nie uczy żadnej mikstury podnoszącej na stałe współczynniki chyba że PŻ. Zręczności uczy Sagitta, Riordian i chyba Neoras, siły tylko Constantino, many Neoras chyba jeszcze Sagitta, Constatino i Riordian

Bury_Zenek

Rycerz Wody
na statku paladynów jest miksturka siły (tam pod tymi kratami jest kilka przedmiotów min. mieszki złota i miksturki) aby tam wejść musisz by albo paladynem jeśli nie jesteś paladynem to dopiero w 5 rozdziale jak będziesz wypływać do dworku

Egr0m18

Member
Moderatorów prosze o zamknięcie tego tematu..

Został on rozwiązany.

S

Solmyr

Guest
1 mikstura zręczności jest w kanałach w 1 ze skrzyń, a druga w gnieździe pełzaczy koło farmy Onara.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom