Misja: "poszukiwacze"

Status
Zamknięty.
J

Jim

Guest
No wiec tak jak w temacie mam problem z ta misja... Wydaje mi sie ze zebralem wszystkie almanachy opetanych jednak, Pyrokar mowi ze to jeszcze nie wszystkie... Zacząłem wiec szukac od nowa... Pierwszy na liscie jest Fernando, jednak nie wiem gdzie on jest... O ile dobrze pamietam on czesto przebywal w górnym miesicie prawie na przeciwko domu Diega jednak tam go nie ma...
Pomozcie prosze!!! moze ktos mial taki sam problem ?...

szczurek

Menda serowa
Weteran
Pewnie wpakowałes go za kratki za handel bronią ;] Poszukaj w więzieniu.

G

Gość

Guest
No masz racje... Znalazlem go w więzieniu ale jego almanach juz oddałem :/ Niewiem co dalej robic z tą misją bo oddałem juz wszystkie almanachy osób z listy...
Dzieki za pomoc!

szczurek

Menda serowa
Weteran
Lista jest aktualizowana co jakis czas, wnioskuje ze jestes w grze cos koło 3 rozdziału, wiec mozliwe ( nie pamietam juz ) ze w 4 rozdziale jakis z łowców bedzie miał owy almanach. Mozliwe tez ze jakis mieszkaniec Khorinis. Cierpliwie czekaj, nawet do tego 5 rozdziału.

G

Gość

Guest
Mylisz sie... Wlasnie zbieram zaloge zeby wyruszyc na wyspe... W Khorinnis pozabijalem wszystko co sie dalo... Nie wiem o co dalej chozi z tą misja ale staram rozmawiac sie z kazdym, moze ktos jeszcze sie ujawni...
pzdr

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ok, juz pamietam. W 6 rozdziale na dworze irdorath ostatnia książke ma Pedro :)
Gdy juz ją zdobędziesz idziesz do Miltena ( albo Vatrasa nie pamietam ) i misja zaliczona :)

Edit: Mozliwe, ale byłem pewien że Pedro tez ma :p Dawno nie grałem :)

G

Gość

Guest
Wlasnie tak... Zawsze go zabieralem ze soba na statek a nastepnie od razu zabijalem... hehe
Dokonam tez malego sprostowania: nie Pedro a Mario.
Jeszcze raz dzieki za pomoc!!!

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom