Minimalne Ustawienia Do Gothic III

Status
Zamknięty.

BeCrazy

New Member
Cześć, zawsze, gdy od nowa instaluję grę mam nie mały problem, mianowicie po załadowaniu nowej gry mam prawie wszystko na czerwono. Kiedyś pisałem o tym temat, i dostałem od pewnego użytkownika plik 'useroptions.ini' z minimalnymi ustawieniami gry. Czy gra ktoś, lub posiada taki pliczek? Bylbym wdzięczny. (Oczywiście, jeśli ktoś zna inny sposób rozwiązania problemu z czerwonym obrazem to nie pogardzę.)
Pozdrawiam.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
jeśli chodzi o czerwone niektóre tekstury np. drzewa krzaki itp. to miałem tak samo. wystarczy w ustawieniach detali ustawić postprocesing (czy jak to się pisze) jeśli masz włączony to wyłącz, jeśli masz wyłączony to włącz.

BeCrazy

New Member
Nie, na odwrót. Mam praktycznie wszystko czerwone, prócz niektórych elementów (miecz na plecach na przykład).

Bury_Zenek

Rycerz Wody
pobaw się suwakami detali, zwłaszcza ostatnimi 4 od dołu.
Gra oryginalna?

BeCrazy

New Member
Yup, oryginalna. Nie propaguje piractwa.
Zaraz się pobawię.

//Edit
No niestety, zabawa suwakami nie pomogła. Dla przybliżenia sytuacji dam zrzut ekranu z gry.
Link
Liczę na pomoc : -)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
pierwsze primo, podaj parametry sprzętu, drugie primo ściągnij nowe sterowniki do grafiki i patcha jakiegoś nowszego do gothica.

BeCrazy

New Member
Mam patch 1,74. Nie ma potrzeby sciągać nowego. Tak samo nowych sterowników, potrzebuje tylko minimalne ustawienia gry - sam bym to ustawił, ale nie mam zielonego pojęcia jak.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jak ustawić minimalne? Najłatwiej będziesz jak ustawisz wszystko na minimum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom