Mikstury Siły

Status
Zamknięty.

Fulcrum

Member
Interesuje mnie gdzie moge znaleźć 2 mikstury siły.

Chodzi mi sposób inny niż przyrządzenie na stole alchemicznym, np. kupić, znaleźć.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jedna na pewno jest w ładowni na statku, w późniejszym rozdziale można chyba kupić taką miksturę u Zurisa.
Jakaś mikstura jest też w krypcie w gd gdzie znajdujemy amulet Angara, ale to chyba jest mikstura zręczności.

triox

Member
CYTAT(Fulcrum @ 15-12-2007, 12:39) [snapback]162337[/snapback]
Interesuje mnie gdzie moge znaleźć 2 mikstury siły.

Chodzi mi sposób inny niż przyrządzenie na stole alchemicznym, np. kupić, znaleźć.

1.Korinis
2.Jankedar(zaginione miasto)
3.statek
4.wyspa irodath

matix24

Member
Jedna mikstura na pewno jest na statku. Druga jest tu: ITPO_PERM_STRENG. Mozesz jeszcze zalozyc amulet sily jest w skrzyni gildi zlodzieji.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
<b>Mikstura Siły</b> - Dodaje na stałe 5 siły, można kupić u Zurisa w 3 rozdziale, w kufrze w jaskini ze Szkieletem Cieniostwora, można wybrać od Orlica jako wyposażenie przy zadaniu z Hosh-Packiem, na pokładzie statku w ładowni.
Kawałek mojego działu, niestety Kacpi nie umieścił go na stronie...

CYTAT
Jakaś mikstura jest też w krypcie w gd gdzie znajdujemy amulet Angara, ale to chyba jest mikstura zręczności.
Nie, to mikstura siły ;)...

CYTAT
Jedna mikstura na pewno jest na statku. Druga jest tu: ITPO_PERM_STRENG. Mozesz jeszcze zalozyc amulet sily jest w skrzyni gildi zlodzieji.
Koleś, zal mi cię. O tej na statku już napisali, a kolega ni3 chciał kodów! Boże, widzisz i nie grzmisz...

CYTAT
1.Korinis
2.Jankedar(zaginione miasto)
3.statek
4.wyspa irodath
Boże... Khorinis jest duże.... GD też...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom