Mikstura sily, mikstura zrecznosci

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
Szkoda mi punktow nauki na umiejetnosc przyrzadzania mikstur. Gdzie mozna znalezc te mikstury lub od kogo dostac ?

flash

Member
Eliksir Życia

Nauczyciele: Constantino, Neoras, Vatras.
Można kupić u Zurisa w 5 rozdziale. Znajduje się: w ukrytym pomieszczeniu w twierdzy Kamiennego Smoka; w pomieszczeniach, gdzie znajduje się Pedro na wyspie Irdorath.

Eliksir Ducha

Nauczyciele: Neoras, Sagitta, Vatras.
Można kupić u Zurisa w 5 rozdziale. Znajduje się: w naszym pokoju po przyłączeniu się do Magów Ognia; w starej wieży Xardasa; przy stole alchemicznym w jaskini Angara.

Eliksir Zręczności

Nauczyciele: Sagitta, Vatras.
Można kupić u Zurisa i Salandrila w 3 rozdziale. Znajduje się: w kufrze w Gildii Złodziejskiej; w jaskini Bandytów; na prawo od ścieżki do Marcosa, niedaleko jest grupa Smoczych Zębaczy; można wybrać od Orica jako wyposażenie przy zadaniu z Hosh-Packiem.

Eliksir Siły

Nauczyciele: Constantino, Vatras.
Można kupić u Zurisa w późniejszych rozdziałach. Znajduje się: w kufrze w jaskini ze Szkieletem Cieniostwora; można wybrać od Orica jako wyposażenie przy zadaniu z Hosh-Packiem; na pokładzie statku w ładowni.

BrZyDaL

Member
Te mikstury znajdują sie na statku paladynów a można się tam wkraść

A

Anonymous

Guest
Wielkie dzieki za przydatne informacje, ale na statku eliksiru zrecznosci nie znalazlem. Eliksir sily byl oraz jeszcze jakies poprawiajace zdrowko i mane i chyba zwiekszajacy szybkosc. W ktorym miejscu na statku znajduje sie ten przegapiony przeze mnie eliksir zrecznosci ? Wroce po niego
smile.gif

A

Anonymous

Guest
ej Gość mi tez bylo szkoda ale przekonalem sie ze warto
biggrin.gif
:D na mikstury zmarnujesz jakies maks 20 pkt nauki a tyle co zdobedziesz to masz stary 6 lvl jak nie wiecej

A

Anonymous

Guest
Ta jakinia jest w gorniczej dolinie przy kamiennym kregu gdzie jest amulet Angara... w Gothic 1 byles tam z Miltenem szukac kamienia ogniskujacego
tongue.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom