Jestem dość początkującym graczem w Gothic 3 mimo iż w pozostałych częściach noo szło mi dobrze. A więc przeszedłem całą grę lecz tak jakby to powiedzieć... na odwal. Teraz chcę wyrabiać wsyztskie zadania itp. Ale do tego potrzeba też dobrego uzbrojenia. Kim radzilibyście mi zostać na początek??? Gdzie znajdę jakieś fajne KOSTURY które zadawały by dodatkowe obrażenia czy miotały by pociski. Interesują mnie też jakieś dwa meicze np. Lodu i ognia oraz jakaś piękna szata. Co znaczy chcę zostać magiem bojowym. Chciałbym sie dowiedzieć też czego się na początek uczyc.
Dokąd najpierw iść. Od razu mówie że przeszedłem wsyztskie misję w Ardei, Reddock, Cape Dun oraz Barakresch. Udać się w kierunku Montery?? Przepłynąć do pustynni?? A może do Trelis.... Czekam niecierpliwie na porady i z góry dzięki!!!
Dokąd najpierw iść. Od razu mówie że przeszedłem wsyztskie misję w Ardei, Reddock, Cape Dun oraz Barakresch. Udać się w kierunku Montery?? Przepłynąć do pustynni?? A może do Trelis.... Czekam niecierpliwie na porady i z góry dzięki!!!