Miecze Dwuręczne

Status
Zamknięty.

Trix

New Member
Witam, nie wiem czy to problem, czy jest dobrze, ale nie mogę znaleźć żadnej broni 2H, nauczyłem się "duży oręż II" i chodzę z mieczem półtora ręcznym, najlepszy (bo jedyny) miecz 2h jaki widziałem to najzwyklejszy "miecz dwuręczny" oraz bronie orków, W żadnym sklepie nie widzę nowej broni, ani receptury kowala na nową broń, mam tylko rubinowe ostrze,miecz dwuręczny oraz miecz półtora ręczny, proszę o jakieś wskazówki gdzie znaleźć jakiś miecz 2h oraz więcej receptur Jeżeli chodzi o mój postęp w grze to uwolniłem już: Cape Dun, Montere, a w sildern i goldern mam +75% więc, nie powinienem mieć czasem jakiegoś nowego miecza już?

P.S gram na patchu 1.74

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Tez gram na patchu 1.74 i z tego co zauważyłem to u handlarzy niema żadnej lepszej broni niż zwykły miecz szeroki. W nordmarze mają same topory. Miecz dwuręczny możesz znaleźć w skrzyniach albo stworzyć jeśli znajdziesz przepis... :)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
W Gothicu 3 ciężko jest znaleźć jakiś porządny miecz, warto zaglądać do skrzyń, bo w ostatniej jest Gniew Innosa, z tego co pamiętam bardzo dobra broń dwuręczna, a póki co walcz El Bastardo własnoręcznie wykutym, bo ma niezłego kopa, miecz półtora ręczny chyba ma takie same obrażenia, ale EB ładniej wygląda. Możesz też się przejść do Nordmaru i w klanie młota albo klanie Wilka kupić Topór Bojowy Barbarzyńcy który ma 130 (chyba) obrażeń, taki jak ma Gorn.

Trix

New Member
Czyli można powiedzieć że nie opłaca się grać 2h?
Z tego co wiem El Bastardo też jest jednoręczny więc równie dobrze mogłem chodzić z tarczą + mieczem. Gdzie mogę zdobyć przepis na El Bastardo, tak jak napisałem w pierwszym poście mam tylko 3 przepisy teraz.

@Edit

Byłem w nordmarze kupiłem sobie przepisy na El Bastardo i miecz 2h z rudy, ten drugi bardzo dobry jest, więc z nim bd teraz chodzić.

Mam kolejne pytanie nie chce zakładać nowego tematu, ale czy jest możliwość zresetowania statystyk, tzn tego co się nauczyliśmy, siły, dużego oręża itp?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Z tego co wiem to niema na to sposobu. Nawet kodami.

btw. W Ben Erai bodajże znalazłem u kowala przepis na jakiś tam miecz jednoręczny, 105 obrażenia, jak wykujesz ty to ma 115 po zaostrzeniu 125...haczyk to to że trzeba mieć katanę aby go wykuć ;)

Karpielek

VIP
VIP
Mam kolejne pytanie nie chce zakładać nowego tematu, ale czy jest możliwość zresetowania statystyk, tzn tego co się nauczyliśmy, siły, dużego oręża itp?
Z tego co mi wiadomo to nie, ale nie rozumiem dlaczego chcesz zresetować statystyki. Jeśli chcesz być całkiem zielony musisz ponownie zacząć grę.
Pozdrawiam

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom