Miecz

Status
Zamknięty.

majczalek

New Member
Czytałem kiedyś na forum innej strony o Gothicu że w G1 jest miecz w skale który można wyciągnąć jak ma się 100 siły. Czy to prawda? Na tamtym forum wyśmiali osobę która to napisała. Może ktoś z was wie czy coś takiego jest? Przeszedłem G1 wiele razy a nic takiego nie widziałem.

Lord Sandro

Member
jeżeli znasz adres tej stronki to podaj nam ją ok ??..a co do samego miecza to zapewniam cię ze niema coś takiego jak miecz w skale i wyciągnie sie go tylko wtedy gdy ma sie 100 siły..to raczej niemożliwe. Też wiele razy przeszedłem g1 i nic takiego nie widziałem a znam całą górniczą doline doskonale-od punktu do punktu
biggrin.gif

Pozdro !
tongue.gif

majczalek

New Member
O ile się nie mylę była to strona www.gothic.phx.pl Forum tej strony.

Pozdrowienia

Wątpie aby informacja była prawdziwa. Zabierać głos tylko wtedy jeśli się ma coś na temat, a nie dementować bezsensowanie informacje, bo ostrzeżenie - Gothi

Korpus

Member
Raczej to jest niemożliwe nigdy nie widziałem tego w tej grze a przeszedłem ją kilka razy. Więc należy taką osobę wyśmiać. A to forum które podałeś to najbardziej bezsensowne forum bo dają ostrzerzenie nawet z 1 błąd ortograficzny lub gramatyczny w poście!!

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Mi kolega jak się słabiej znałem takie głupoty opowiadał i oczywiście wierzyłem i szukałem i oczywiście... NIC. Co do Gothic Site to strona znana, ale admin trochę przesadza, mój brat ma tam już 75% ostrzeżeń na jakies 60 postów (lol), z drugiej strony mój brat ma dopiero 13 lat, ale admin jak pisał mu ostrzeżenia to mówił że to za ortografie i to jest przesada. Znowu co do tematu to nie ma takiegom iecza i pewnie cię ktoś wkręcał tak jak mnie, co za nooby. (spoko jak się pokapowałem w Gothicu to ja mogę się z tego kolesia śmiać bo to ci*l
biggrin.gif
)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom