Meek, Powitać

Meek

New Member
Witam, mam na imię Tomasz, mam 13 lat ur. 14 stycznia 1998r. Jestem "fanem" sagi Gothic. Gothic I, II, III przeszedłem trzy razy innymi drogami, a teraz zamierzam kupić Arcanię:).
Myślę, że będzie nam się miło spędzało czas, rozmawiało o Gothicu, Risenie. Z mojej strony kultura 100%, więc będzie nam się fajnie rozmawiało :)

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Witamy!
Zapoznaj się z tematem poniżej. Pisz, udzielaj się. Wstąp do jednego z trzech obozów (osobiście polecam SO) i baw się dobrze :).

http://gothic.org.pl/forum/index.php?/forum-62/announcement-6-co-w-trawie-piszczy-temat-dla-nowych-uzytkownikow/

Meek

New Member
Proszę jeszcze o zobaczenie tego tematu: http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/30111-czy-warto-kupic-gothic-4/page__pid__290796#entry290796
I napisanie postu czy warto.

Kacperex

KacŚpioszek
Witaj,

Miło widzieć kolejną osobę w naszym zacnym gronie. Mam nadzieje, że po napisaniu kilku postów Ci się nie znudzi i zalejesz nas falą swojej aktywności. Z naszej strony zagwarantować mogę dobrą zabawę i miłe towarzystwo.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Miło nam powitać nową twarz :)

Baw się dobrze.

Pozostaje mi zaprosić do udziału w systemie gildiowym.

Nowy Obóż
Stary Obóż
Obóz na Bagnie do wyboru.

Nie będę robił autoreklamy :)

Randal

Banned
Witaj w naszych skromnych progach.
Jak powiedział yeed, baw się dobrze.
A ja polecam też gazetkę oraz Zakon Świętego Miecza. Można w nich popisać i się wyrobić.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Yeed obóż ? :trollface:

Witamy kolejnego usera. Mamy nadzieję, że miło spędzisz tu czas.
Aby nie mieć kłopotów z "prawem" polecam poczytanie Regulaminu oraz "Co w trawie piszczy", znajdujące się na górze każdego działu. Również zapraszam do Zakonu Świętego Miecza gdy chcesz się podzielić z innymi swoją wiedza o Gothic'u. Aby na spokojnie porozmawiać to zapraszamy do Górniczej Doliny oraz do dołączenia do jednego z trzech Obozów : Starego, Nowego oraz Bractwa.

Meek

New Member
Dobra, dobra obóż, oburż - dla mnie wszystko jedno, wiem o co chodzi B)

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Witamy, witamy, "solą i chipsami" ;). Zachęcam do aktywności, można u nas naprawdę fajnie się zabawić, jest gdzie się zatrzymać. Jeżeli po pewnym czasie Ci się podoba, spróbuj swoich sił np. w redakcji portalu.
Miłej zabawy.

Ave

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
A może oburż? :trollface:

:bobrface: O sory

Chodziło mi o Zbaraż :wow: Jakiem Helena co Skrzetuskiemu uciekła, bo zalegał z alimentami :eek:jciec:

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
kurde Yeed, mogłeś o tym nie mówić głośno, teraz nie będę miał spokoju :p

Kacperex

KacŚpioszek
Zapomniałem, że mamy i najlepsze kobiety w całej Górniczej Dolinie, w sumie jedną... używaną... moją.... ABI :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Zapomniałem, że mamy i najlepsze kobiety w całej Górniczej Dolinie, w sumie jedną... używaną... moją.... ABI :)

Ona jest nasza, nie twoja. Jesteś stary i już nie możesz za dużo, więc Abi zajmuje się połową forum ;D

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
hehehe o wiedźmie mowa a ona tu :D

używana... dobrze że nie zużyta :bobrface:

wiedźmia abi też wita i od nowego przybysza wymaga aktywności ;)
a jak będziesz aktywny to może dostaniesz sporo rudy

Vasemir

Mistrz Areny i zrzędzenia
Czekajta, czekajta... Abi już nie jest w Nowym Obozie? :p

Ja zapraszam do Bractwa. Jak już się rzekło, mamy najlepsze ziele w całej Kolonii... i w ogóle jesteśmy najlepsi - wystarczy spojrzeć na mapę :p

Do góry Bottom