Mapa

Status
Zamknięty.

Phantom Lord

Active Member
Nie masz pojęcia gdzie jest ten gość, który Ci ukradł Oko? Za przeproszeniem, ale czy Ty aby umiesz grać w RPG? Przeszedłbyś przez most prowadzący z klasztoru to kaplicy i już spotkałbyś gościa, który da Ci wskazówkę... Potem następnego, potem zwłoki nowicjuszy, następnych gości... Czy naprawdę tak trudno ruszyć głową? Nie będę Ci totalnie psuł zabawy więc nie powiem, gdzie dokładnie jest Oko, ufając, żeś człek inteligentny. Owocnej gry i szczęśliwego Nowego Roku.

Speed

New Member
CYTAT(Phantom Lord @ 31-12-2007, 21:47) [snapback]164670[/snapback]
Nie masz pojęcia gdzie jest ten gość, który Ci ukradł Oko? Za przeproszeniem, ale czy Ty aby umiesz grać w RPG? Przeszedłbyś przez most prowadzący z klasztoru to kaplicy i już spotkałbyś gościa, który da Ci wskazówkę... Potem następnego, potem zwłoki nowicjuszy, następnych gości... Czy naprawdę tak trudno ruszyć głową? Nie będę Ci totalnie psuł zabawy więc nie powiem, gdzie dokładnie jest Oko, ufając, żeś człek inteligentny. Owocnej gry i szczęśliwego Nowego Roku.

Jak chodzi czy umiem grać w tego typu gry, to odpowiedzi nasuwa się jedna NIE z względu że pierwszy raz gram w RPG nie licząc pierwszej części. Głownie chciałem przejść tą część jak najszybciej by zacząć w 3. Ale mniejsza o to. Wiem gdzie mniej więcej już to jest

Phantom Lord

Active Member
Sorry, że tak wybuchłem. Mam nadzieję, że Ci trochę pomogłem i już będziesz wiedział jak grać dalej w RPG. Moja rada? Nie śpiesz się tak do G3, daj się raczej ponieść drugiej części sagi.

Speed

New Member
CYTAT(Phantom Lord @ 31-12-2007, 23:38) [snapback]164679[/snapback]
Sorry, że tak wybuchłem. Mam nadzieję, że Ci trochę pomogłem i już będziesz wiedział jak grać dalej w RPG. Moja rada? Nie śpiesz się tak do G3, daj się raczej ponieść drugiej części sagi.

Nic się nie stała. Pierwszej części dałem się tak ponieść, że skombinowałem 2 i odrazu zamówiłem 3 :) Rzadko kiedy mnie tak gra jakakolwiek wciąga, więc mam nadzieje, że trzecia jest również dobra jak pierwsza i druga. Nie grałem w trzecią, a już z niecierpliwością czekam na czwarta, ale i tak daleko do czwartej sagi:)

Patrykus

Member
Dziś mam dobry humor więc zaznaczę Ci oko.

(Kliknij żeby powiększyć)

Legenda:
1.Oko innosa,
2.Czarny troll,
3.Klasztor,
4.Farma Sekoba,
5.Farma Onara
6.Sagitta
7.Gospoda,
8.Farma Akila,
9.Farma LObarta
10. Latarnia morska,
11.Przełęcz Khorinis
12.Miasto Khorinis
13.Statek paladynow,

Strachy na Lachy

New Member
Ten temat powinien być chyba w dziale Gothic II ale dobra. Patrykus wielkie dzięki za mapę czegoś takiego szukałem.

Speed

New Member
Fajnie dzięki. A co do tematu, to mi sie zdaje, że był w temacie Gothic 2 nawet na pewno, nie wiem co sie stało, ale dał bym se uciąć rękę:0

Edit

A gdzie można zdobyć mapę w mieście, bo byłem chyba u każdego, ale nikt mapy na sprzedaż nie ma;/

Patrykus

Member
W dzielnicy portowej. Drugi lub trzeci budynek za gospodą z panem Moe. Znajdziesz tam gościa siedzącego na ławce.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom