Manu ! =]

Potak

Member
A więc mój temat jest adresowany raczej
tongue.gif
do Kibiców Czerwonych Diabłów
smile.gif
Choć nie zabraniam wypowiedzenia się w tym temacie kibicom innych klubów nawet tym którzy są bardzo przeciwko ManU !!
biggrin.gif

Wracając do tematu :> Co waszym zdaniem powinno się zmienić w ManU aby Red Devils ponownie panowali w Anglii i Europie i czy jest to możliwe na przestrzeni bliskiej przyszłości
wink.gif
Co musi sie stać w ekipie SAF ???
smile.gif
I jak oceniacie szanse ManU w dzisiejszym meczu z Boltonem Wanderers ?? Jaki typujecie wynik ?? Przypomne iż Bolton zajmuje obecnie 7 lokatę w Premiership a ManU 2
tongue.gif
W spotkaniu tym w ekipie Boltonu nie wystapi El Hadji Diouf i Ivan Campo którzy są zawieszeni
biggrin.gif
W ManuU najprawdopodobniej nie wystąpi Saha który jest przeziębiony oraz Alan Smith któremu dokucza ten sam problem ;/ Jesli ktoś nie może obejrzeć meczu tak jak ja to zapraszam na www.devilpage.pl na relacje live
tongue.gif
Glory, Glory ManU !!!

Pozdro 4allllllllll

P.S. Zapomniałbym dodać iż ostatni mecz tych drużyn zakończyło się zwycięstwem Manu 2:0
smile.gif

Sword

Member
Hmm co do zmian,to przydałoby się im chyba wymienić mentalność motywacje zawodników,z resztą nie będe ukrywał że to możnaby wymienić w zawodnikach większości klubów.Jeśli zaś chodzi o transfery to w tej chwili nie wystarczy kupować najlepszych zawodników bo jasno widać na przykłądzie Realu że to do niczego nie prowadzi.Co do meczu z Boltonem to obstawiłbym 1:0 lub 2:0 dla ManU.Kluczowym elementem który trzeba poprawić w ekipie jest moim zdaniem zgranie.

EdGaR

Member
He, ja jestem kibicem Arsenalu, ale i tak się wypowiem. Na korzyść Arsenalu Manu powinien sprzedać większość zawodników i grać jak gra
tongue.gif
a na swoją korzyść powinien zmienić Fergusona, i cały zespół powinien bardziej się zgrać, a wynik meczu typuję na 2 : 1 dla Manu. Glory, glory Arsenal !! Kannonierzy do boju !!
tongue.gif

Pozdrawiam w ostatnim dniu roku
wink.gif

<INOS>

Member
Powiem szczerze, że bardzo lubię ten klub, za historie, dokonania i piłkarzy.
Z europejskich lig odpadli z powodu słabego zgrania, za ten mecz najbardziej obwiniam C.Ronaldo. Chociaż miał kilka ładnych zwodów to zgrania z resztą drużyny nie było wcale. Rooney też bardzo słabo zagrał. On jest łącznikiem między pomocą a atakiem, przez jego słaby występ Nistelrooy nie był obecny na boisku. To tyle na temat słabego meczu z Benficą.

Co do dzisiejszego meczu, to uważam że Man U wygra. 2-0 lub więcej.

Adi Galia

Member
Lubię ligę angielską, ale prawdę mówiąc nie kibicuje żadnemu klubowi. Jednakże zgadzam się z EdGaRem, że Sir Alex Ferguson powinien odejść. Moim zdaniem odpadli z Ligi Mistrzów, gdyż C.Ronaldo i Rooney nie grali najlepiej jak potrafią.

Pozdro
biggrin.gif

Em.50

Member
1. Mobilizacja zawodników .
2.Wyje*** Christiano Ronaldo .
3.Usunąć Fergusona , który faworyzuje tego ćwoka Ronaldo .
4.Postarać się troszkę .
5.Biegać po boisku a nie stać jak ...

Pozdro
wink.gif

Tiops

Member
Powinni w grę wkladac więcej pasji, do tego samego można sie przyczepić jeśli chodzi o Real Madryt. Nie lubie takick piłkarzy ktorym gra nie sprawia przyjemności. Zawodnicy Manu wyglądaja jak by sie meczyli, choc Rooney to naprawde dobry zawodnik. Powinien odejść Sir Alex Ferguson, bo nie wstrzykuje w swoich zawodników pasji. Też lubie Manchester, choć jestem bardziej za Arsenalem(z ktorego natomiast powinien odejść Arsene Wenger)

Do góry Bottom