Mam Problem

• Thread starter #Songohan_23Anonim
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
S

#Songohan_23Anonim

Guest
W drugim rozdziale po zaniesieniu ksiegi do Cor Kalema ma (tak jak pisze w solucji) pojawic sie jakis filmik i potem ma sie zaczac 3 rozdzial. Nic sie nie pokazuje obeszlem wszystki obozy i nic, nie wiem co mam robic dalej. pomocy!

szczurek

Menda serowa
Weteran
Eee Cor Caloma to raz.
Dwa to zeby filmik sie pokazal musisz isc po 20 na plac swiątynny. Wtedy zacznie sie tez 3 rozdział.

Szakal_

New Member
Gdy dasz almanach Cor Kalomowi to on uda sie na plac świątynny :rolleyes: Teraz idz spac do połnocy i tez isc na ten plac świątynny ;) Gdy juz bedzie północ podejdz do nowicjuszy na placu.Wtegy sie uruchomi filmik i masz 3 rozdział :D

bredpl

Member
Tak jak ci powiedzieli. Gdy zdobędziesz ten almanach to muszisz zanieść go Cor Kalomowi. Gdy już wszystko zrobisz to idziesz do łóżka by się przespać do północy (chyba że jest noc). Kierujesz się w stronę placu świątynnego. Jakiś gościu się obróci do ciebie i zacznie się filmik a ponim 3 rozdział. B) :D :) ;)

W trzecim rozdziale dużo będziesz musiał robić, jest to chyba najdłuższy rozdział, chociaż nie wiem. B) :D ;)

Myślę że pomogłem :D ;) :) B)

Pozdrawiam ;)

Zomin

Member
Poprostu nie ogladales filmika... Jak obejrzysz go dokladnie to zrozumiesz.
Po tym filmiku... jaka on mial nazwe ten dowódca obozu(dawno nie gralem :ph34r:B))... a tak I Berion(wiem ze tak sie czyta :/ ) to on ,,zendleje" i bedziesz mu musial znalezc ilestam ziól, które maja 4 zielone i 4 pomaranczowe liscie... Wiecej nie zdradze, ciesz sie gra!
Pozdro.

Tanner

Member
Mogę się mylić ale po zaniesieniu do niego almanachu Cor Calom zleca nam jeszcze zadanie przyniesienia wydzieliny pełzaczy, ale cóż - mogę się mylić.

dziegiel

Member
moi poprzednicy juz Ci wszystko wytłumaczyli, niech Bezio sie wyspi i wtedy idz na plac swiatynny ;)

Dark Shadows

Active Member
Człowieku post autora tematu był kilka dni temu. Odpowiedziało mu kilka osób. A ty powtórzyłeś po nich niewiadomo poco. To się nazywa spam. <_<

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom