Mam Problem Z Gg

Status
Zamknięty.

mogget

forumowy obibok
VIP
Nie dziala mi gadu-gadu.Nie wiem czemu
dry.gif
moze mi ktos pomoc?
Mam na plycie gg ale mi nie dziala gdy sciagne z neta to tez
dry.gif

Co to moze byc? wie ktos? jesli mozecie podajcie mi link z ktorego moge sciagna
gg.Wszystkim z tej plyty dziala gg a mi nie
mad.gif

To moze moj komp jest nie ten teges?

Bardzo prosze o pomoc!

z gory dzieki

doctor

Wariat
Weteran
Ale najpierw opisz w jaki sposob ci nie dziala ?
uruchamia ci sie wogole ? wyskakuje blad czy co ?

najlepsza strona z ktorej mozna sciagnac gg to www.gadu-gadu.pl

i sprawdz tryby zgodnosci ...
dry.gif

wink.gif

A jakies komunikaty albo cos?
jak nie mozesz ustawic konta i statusu to moze zle skonfigurowales polaczenie...

mogget

forumowy obibok
VIP
spoko mi sie instaluje tylko potem nie moge zminic statusu nie moge zalozyc nowego uzytkownika i nic mi nie dziala
dry.gif

Tylko sie wlaczy i to wszysko
mad.gif

Nic wiecej nie da sie zrobic na nim. A jak chce zalozyc nowego usera to mi pizse zeby sie polaczyc pozniej.

A jesli uruchomie power gg to mi pisze " cannot find the pattern for the patch,this plugin won,t work with your gg.exe"

Mam chyba jakies robniete gg
mad.gif

Volvagia

Member
GG sux, nie lepiej ściągnąć sobie konnekta albo tlena? Wejdź na strone konnekta albo strone tlena i ssij (bez skojarzeń). Sam bym ci polecił konnekta, o niebo lepszy niż gg. Tlena też próbowałem ale wiesz jest jakiś taki, no poprostu nie lubie jego wyglądu ;]. Co do problemu, to nie mam pojęcia czym może być to spowodowane. Polecam wejść na strone gg i zapytać w supportcie (kontakt) i tam wypisać formularz, imie, nazwisko itp, a potem twój problem i to wszytko, tylko czekać na odpowiedź ;].

Pozdrowienia.

Jay_Kay

Magister vitae
Mała rada: jak mój poprzednik pisał, w ogóle zrezygnuj z gg. Ja posiadam tlena od jakiegoś miecha i jestem z niego niezwykle zadowolony; dużo stabilniejszy, ładniejszy, ma więcej funkcji od gg. Można zachować numer i listę kontaktów z gg (o ile masz ja na serwerze/w kompie) - wystarczy znać nr i hasło ... No i oczywiście z tymi, którzy mają gg, gadasz normalnie...
QUOTE Tlena też próbowałem ale wiesz jest jakiś taki, no poprostu nie lubie jego wyglądu ;].
Tyle skinów w necie, że głowa mała, a poza tym mi osobiście jego wygląd bardzo odpowiada
tongue.gif
.
Na tej stronce masz pełno skinów, emotów itp. do Tlena ;] . Jeszcze raz polecam Ci tlena...
Co innego jak nie znasz numeru lub hasła :/ , wtedy może byc nieciekawie...
No ale ja z gg zrezygnowałem i nie żałuję.
Na twój problem rozwiązania nie znam... Może spróbuj ściągnąć je z innego źródła niż gadu-gadu.pl ... Np. stąd .
Pozdro.

mogget

forumowy obibok
VIP
Niestety z gg bede musial zrezygnowac bo sie tylko zainstaluje i nic wiecej
mad.gif

A nad waszymi propozycjami sie zastanowie(nad tlenem) i moze zainstaleje.

No to by bylo na tyle.
Dzieki

aha no niech jakis mod zamknie temat.pomoc zostala mi udzielna

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom