Magiczna Kusza

Status
Zamknięty.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Jeden z magów wody chyba Myxir każe nam wezwać ducha quahordona (albo jakoś tak). Na jego grobie leży Magiczna kusza,
i 10 magicznych bełtów. Skończyły mi sie odrazu, bo dużo strzelałem. Teraz nie wiem skąd mam wytrzasnąć magiczne bełty.
Próbowałem kodów i nie chodzą ale miałem zamiar grać bez cheatów. :( :( :( :angry: :angry: :angry:

Pandrodor

Member
Bez Cheatów - nie znajdziesz. Wczytaj więc wcześniejszy zapis i strzelaj tylko jeśli musisz ;] A z Cheatami - nie wiem, poszukaj na gothic.org.pl.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Była chyba taka szuczka że jak się sprzedało komuś magiczne bełty to potem miał ich dużo, ale nie pamietam juz o co w tym chodziło i jest to w pewien sposób wykorzystywanie błędów gry ;p

hiszpan93

Member
Jak chcesz się pobawić jeszcze podobnym przedmiotem ,ale łukiem to na wieży w kryjówce Dextera znajduję się Ognisty łuk też ma ograniczoną liczbę pocisków ,ale jednak to już coś ,:DxD

Wysoki93

Active Member
Nie pamiętam dokładnie, ale albo magiczne bełty albo ogniste strzały leżą na ziemi niedaleko kanionu w Zapomnianej Dolinie. Nie pamiętam zbytnio jak te miejsce wyglądało, ale był niedaleko troll a miejsce było za przepaścią.

To były strzały + magiczny łuk ;] - szczurek

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
sprubuje kodu:
insert itwr_addon_magicbolt

thx za pomoc :D :D :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom