Magia Run

Status
Zamknięty.

Gralu

New Member
1. Witam przeszedłem już grę jako bandyta teraz natomiast dołączyłem do inkwizycji i mam kilka pytań związanych z ta frakcja. Osobiście uważam że dużo łatwiej gra się jako wojownik inkwizycji lecz mam dopiero 10 lvl i zastanawia mnie fakt iż nikt nie możne znaleźć trenera Magi Runicznej potrzebnej do korzystania z Run.
Po inicjacji mogę używać Kryształów lecz nie spotkałem się z możliwością nauki magi runicznej, proszę o pomoc.

2. Chciałbym dowiedzieć się także jakie są bonusy po zmaksowaniu każdego z rodzajów magicznego kryształu, jakie polecacie.

Z góry dziękuje za odp.

seba69

New Member
Ad1. Jako Wojownik Zakonu nie możesz używać magii Run. Tylko mag może z nich korzystać.

Ad2. Jakie bonusy są to nie wiem, ale pewnie cały czas maleje Casting Time i Rośnie z nich DMG. Ja korzystam z kryształu pocisku(na 2 lvl go mam) i z kryształu lodu(na 1lvl). Nie maxuje ich ponieważ służą mi one tylko do odciągania pojedynczych wrogow(kryszał pociku - jest cholernie szybki) i ewentualnego zamrożenia wroga jeśli zjawi się ich zbyt dużo(Krystał lodu), a reszte dobijam z miecza(6lvl). Ogólnie jest za mało punktów żeby maxować i kryształy i miecze/topory/kostury dlatego wybierz sobie albo silna magia + ewentualna obrona mieczem/toporem/staffem jeśli podejdzie ktoś zbyt blisko, albo tak jak ja to zrobiłem(żałuje że dałem pocisk na 2 lvl :<, oczywiście jak zmaxujesz już coś możesz pomalutku maxować drugie, ale to dopiero później, na początku lepiej zająć się jednym)

Gralu

New Member
Taktykę to ja mam swoją ;p. Dobra ale czekaj bo przeszedłem inicjacje w klasztorze i w odpowiedziach wybierałem bonusy do many. Więc jestem magiem chyba nie ;> ? czy magiem zostaje się w zupełnie inny sposób ?? myślałem ze wojownik inkwizycji może korzystać z magi run i kryształów ale chyba się myliłem ;> ?

seba69

New Member
Naciśnij "C" i w lewym górnym rogu będziesz miał napisane kim jesteś.
Z run korzystać może TYLKO mag, wojownik inkwizycji tylko z kryształów.
Magiem zostajesz, jak zostaniesz polecony w mieście przez Bulschwara(tak chyba się to pisze, mag rozdający gulasz w rynsztokach) i przez Carlosa(Komendant w mieście). Jak po prostu pójdziesz do klasztoru to wezmą Cie na wojownika(przynajmniej z tego co mi wiadomo ;) ).

Gralu

New Member
ok wielkie dzięki skumałem się wczoraj ;p i zacząłem od nowa grać, dziwi mnie jeszcze tylko to ze jak pokonuje arika na arenie w klasztorze to znika jego miecz ;/

szwyniu

New Member
Wiele warty nie jest jedynym bonusem jest +1 do walki meiczem :D. Spróboj mu go ukrasc jesli masz opcje dialogową. A co do taktyki magiem to nie radze nabywac specjalnych umiejetnosci w mysl zasady moze kiedys sie przyda, bo mag potrzebuje od choelry PN wiec zostawcie to sobie na mane, "pieczęci" etc. :D

A tak swoja droga co to są punkty PO ?

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
punkty PO to są punkty osiagnięc ^^

nacisnasz esc gra i masz tam po prawej osiagniecia

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom