Mag wody pytania

• Thread starter Anonymous
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Guest
Witam
Mam male problemy.
1.Vatras przyjac mnie do klasztoru magii wody, kazal pojsc do matwej harpii, poszedlem, przywitali mnie, kazali pojsc spowrotem do vatrasa po misje, on powiedzial ze ma zadanie i ... tutaj wlasnie dokladnie nie zapamietalem, mam sie udac do jakiegos kregu(portalu i szukac kruka???. Tamtych juz w martwej harpii nie ma. Gdzie mam isc.
2.Jako mag wody moge zostac potem paladynem? bo niby nikt o nich nie wie.
3.To pytanie pewnie bylo ale nie znalazlem: do czego sa ogniki, jedyne co moglem zrobic to zabic:).

Gucio

Member
Idziesz do swiatyni w ktorej jest Portal do nowego swiata i przechodzisz przez ten portal(oczywiscie jezeli go uruchomiles). Dalej poradzisz sobie sam juz w nowym swiecie.
Mozesz zostac Paladynem jezeli jestes w Kregu Wody(o ile nie zostales najemnikiem czy Magiem Ognia)

Jaracz

Member
Nie należysz do magów wody, tylko do kręgu wody... 8) Co do ogników to przydaje się jeśli chcesz znaleźć różne przedmioty, np. broń. Wtedy przywołujesz ognika i podążasz za nim do celu.

<=BANAN=>

Member
A ogniki sluza do szukania przedmiotow na poczatku ognik moze szukac chyba tylko broni bialych, potem mozesz go szkolic u Riordana zeby szukal wszystkiego np. a muletow zlota kluczy run itd...

Feomethar

Member
A odpowiedz na twoje pytanie morzesz być jednoczesnie :
-palladynem
-bandytą
-piratem
-- i nalezec do wodnego kręgu
tongue.gif

niezle nie?? :roll:

August2

Member
Panowie jemu chodzi nie o ognika z amuletu od vatrasa tylko o te ktore sobie swawolnie latajo np za farma onara. a odpowiedz brzmi jedyne co mozesz z nimi zrobic to tak jak napisales poprostu je zabic. one poprostu przeszkadzaja ci w walce gdy walczysz z grozniejszymi przeciwnikami. a na inne pytania odpowiedzieli moi przedmowcy

A

Anonymous

Guest
Nastepne pytania

Tak chodzilo mi o te swawolnie latajace:)
Nastepne pytanka:
Dlugo szukalem tego kregu zeby sie nie nudzic wpadlem do zamku po list zeby potem dostac oko inossa, co powinienem robic najpierw? naprawic oko(chociaz tutaj nie jest latwo, jesli mi sie dobrze wydaje to poszukiwacze sa trudniejsi do zabicia niz w gotnic 2) lub chodzic po terenie za portalem?
2.Skad moge wziasc lepsza zbroje maga wody?
3. Hagen pozwolil mi wziasc oko inossa i je mam ale zepsute, zaufal mi, dlaczego nie chce mnie przyjac na palladyna? czy to za wczesnie?

August2

Member
:arrow: pochodz troche i zdobadz wiecej doswiadczenia
:arrow: z tego co wiem niedostaniesz lepszej zbroi
:arrow: napraw oko inossa to cie przyjmie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom