Mag Ognia.

Status
Zamknięty.

Najemnik@

Member
Witam, postanowilem wrocic do G2 i zaczalem 1 raz gre magiem aktualnie jestem w 3 rozdziale i nie wiem czego sie uczyc dalej ;S
O to moje niektore dane:

- Runy
1 kręgu: leczenie lekkich ran, ognista strzala
2 kręgu: lodowa lanca
3 kręgu: bryla lodu, tworzenie szkieletu

- Alchemia
Wszystkie mikstury many takze esencja ducha ktora daje +5 many zrobilem ich juz 6.
Daje tez zdjecie moich statystych nie robilem jeszcze zadan w jarkendarze, i mam problem z poszukiwaczami nie wiem jak sie za nich brac zwlaszcza 3-4 w jednym miejscu.. No i zdjecie:

Adam09

Member
Według mnie ucz się robić runy ognia np. kula ognia duża kula ognia itp. dużo odejmują i niektóre jak dobrze pamiętam ranią kilka jednostek. A co do poszukiwaczy to odciągaj ich pojedynczo. Chyba że czujesz się na siłach walcz ze wszystkimi na raz ale pamiętaj żeby cały czas być w ruchu żeby cię nie trafiali. Staty wpożo. :p

PS. trochę masz mały lvl jak na 3 akt.

toros1

Member
Ja zawsze gram magiem i moim zdaniem najlepszą bronią na poszukiwaczy jest piorun kulisty bądź duża kula ognia.

frugo

Member
Napisałeś w dziale o NK a piszesz o G2, więc myślę, że chodzi o NK, więc :):

Nie pakuj w ogień tylko bierz Szpon Beliara :)

W stosunku do G2 w NK są ulepszone potwory, obrażenia broni, ale zapomniano ulepszyć czary ognia, dlatego Duża Kula Ognia nic nie zrobi.

Jeśli jednak grać w G2, to pakuj w KO i DKO. A później wybór jest prosty.

Najemnik@

Member
Ukonczylem Jarkendar i wszystkie misje w khorinis czas na 4 rozdzial, wyuczylem sie blyskawicy 4 kregu i mam rune szal beliara w co dalej pakowac? o to screen..

Keiroth

New Member
To już trzeci taki post jaki widzę : http://gothic.org.pl/forum/index.php?showt...mp;#entry194961 ... :( . No ale, wydaje mi się że masz trochę mało many, siła, zręczność, broń jednoręczna, łuki itp. nie są potrzebne; ucz się tylko many a runami się nie martw jak masz szpon to jesteś niepokonany. :D ...Na końcu jeśli będziesz miał masowe zniszczenie (albo deszcz ognia), powinieneś mięć ponad 300 many żeby użyć jednego z tych czarów 2 razy... :p ...Mam nadzieje że dasz rade...

Najemnik@

Member
CYTAT(Keiroth @ 09-09-2008, 15:41) index.php?act=findpost&pid=195873
To już trzeci taki post jaki widzę : http://gothic.org.pl/forum/index.php?showt...mp;#entry194961 ... :( . No ale, wydaje mi się że masz trochę mało many, siła, zręczność, broń jednoręczna, łuki itp. nie są potrzebne; ucz się tylko many a runami się nie martw jak masz szpon to jesteś niepokonany. :D ...Na końcu jeśli będziesz miał masowe zniszczenie (albo deszcz ognia), powinieneś mięć ponad 300 many żeby użyć jednego z tych czarów 2 razy... :p ...Mam nadzieje że dasz rade...

Myslisz ze ja dawalem w to? poprostu tabliczki i mikstury ;]
Po 2 ukonczylem z 180 cos many 300+ w Nk sie poprostu nie da..25 PN/za 5 many to troche duzo ;x..wiec skoro ukonczylem mozna juz zamknac ;p

Adam09

Member
frugo- mag nie możne mieć szponu Beliara. Mag ma zamiast szponu czary

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom