Mag Ognia W Nk I Rozwoj Postaci

Status
Zamknięty.

Dask

New Member
Witam,
Grajac w NK postanowiłem zostać Magiem Ognie, jednak gra ta profesja jest dla mnie bardzo trudna.
Idąc od początku nie dawałem nic w siłe, troszke w zręcznosć a reszte w manne, kręgi i trofea.
Aktualnie jestem w 5 rozdziale. Jeśli chodzi o smoki to na miksturze szybkośc dobiegałem do kazdego omijając jaszczuroludzi i po rozmowie ze smokiem przywoływałem demona.
Aktualnie mam 30lv jak pisałem wyżej jestem w 5 rozdziale.
Mam 6 krąg magii i zaledwie 120 manny.
Jeśli chodzi o runy to zainwestowałem w Kule Ognia, Bryłe lodu, Przywołanie golema (tutaj zrobiłem bład ;) ) oraz przywołanie demona. Teraz mam zamiar zainwestować w deszcz ognia jednak obawiam się ze nie starczy mi manny.
Jakieś rady? ;)

Bury_Zenek

Rycerz Wody
masz save z przed wypłynięcia do dworu? jeśli tak to wczytaj i pobij se potworki z rób questy abyś nabił trochę leveli. wszystko daj w manę tylko zostaw na deszcz ognia i idź do klasztoru złóż ofiarę przy kapliczce 100zł i idź spać tak będziesz ciągle dostawać many i ja tak chyba 30-40many zdobyłem :D

Dask

New Member
O dzięki dobry pomysł również zrobie tak :)
A do dworu jeszcze nie wypłynąłem bo mam zamiar wbic troche lv jeszcze ;) rune deszczu już mam to teraz lece do kapliczki :))

tomisakis

Whiskas
VIP
Jeśli chodzi o przywolania to poza przywolaniem demona nie ma po co w nie inwestować skoro wilka i szkieleta goblina zabije ork 1 max 2 ciosami.Szkielety tez nie warto.Jakbyś mógl to polecam również piorun kulisty.tak jak zenek mówil w mane popakuj do max.

Dask

New Member
z przywolania mam tylko golema i demona ;)

z modlitwy doszlo mi dodatkowe 20 pkt manny teraz jak sie modle to dodaje mi punkty trafien :p
U Zurisa kupilem 2 eliksiry ducha i mam 150 manny i musze przyznać ze teraz widać tą moc maga.
Zbieram grupke orkow w GD włączam Deszcz Ognia i powala wszystkich ^^

Ale mimo wszysko dobicie 250 manny będzie dla mnie wyczynem gdzie teraz za 5 pkt manny potrzeba 20 PN

PS. czy Łzy Innosa mozna w jakiś inny sposób wykorzystać niż wypic?

tomisakis

Whiskas
VIP
Z tego co wiem to nie tylko wypić ale musisz byc magiem ktorym jestes bo np.łowcą smoków bys sie napił to byś dednął tzn.zginął.Znam pewnego buga dzięki któremu mozna podbic sobie własciwosci ale nei jest to kod

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Mogłeś zostawić bonusy na koniec. Najpierw dobijasz z PN, a dopiero jak masz z minimum 100 many możesz dobijać z bonusów, ale to już za późno. Poznajduj jakieś pierścienie i amulet, które dawają do many i twórz eliksiry ducha z ognistego korzenia i szczawiu. Jeśli chcesz mieć runy nie używając pn to zamroź poszukiwacza, gdy będzie miał mało życia, dobij go z broni. Wtedy będziesz mógł wziąść od niego ciekawe runy z 4,5, a nawet 6 kręgu.  

Dask

New Member
Dzięki za rady zastosuje je przy najbliższej grze :)

Pozdrawiam

Dzyl

El Principe
Mało coś tych run się nauczyłeś. Nie wiem jak radziłeś sobie wcześniej jedynie kulą ognia, bryłą lodu i przywołaniami potworów. Naucz się może trochę więcej run np, grom, duża burza ognista, lodowa fala ( to szczególnie )
Ze szponu beliara można wytworzyć także całkiem niezłe runy. Pamiętam że była jakaś runa która potrzebowała chyba 250 many ale zadawała 400 obrażeń.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
a jak ci powiem tak

dawaj tylko i wyłącznie w mane nie inwestuj w sile ani zrecznosc moze troche daj do punktów życia

uzywaj tlyko i wylacznie run które ci se przydadza (czyli uzdrowienie ,kula ognia ,przywolanie demona i tlyko jego oraz jak ci sie uda armia ciemnosci ,fala mrozu ,ognisty deszcz oraz szal beliara (z szponu beliara))

Dask

New Member
Mało coś tych run się nauczyłeś. Nie wiem jak radziłeś sobie wcześniej jedynie kulą ognia, bryłą lodu i przywołaniami potworów.
Lepiej nie pytaj :lol: stąd ten mały lv ;)

Naucz się może trochę więcej run np, grom, duża burza ognista, lodowa fala ( to szczególnie )
Ze szponu beliara można wytworzyć także całkiem niezłe runy. Pamiętam że była jakaś runa która potrzebowała chyba 250 many ale zadawała 400 obrażeń.
Myśle ze Deszcz do wymaxowania Manny powinien wystarczyc ;)

a jak ci powiem tak

dawaj tylko i wyłącznie w mane nie inwestuj w sile ani zrecznosc moze troche daj do punktów życia

uzywaj tlyko i wylacznie run które ci se przydadza (czyli uzdrowienie ,kula ognia ,przywolanie demona i tlyko jego oraz jak ci sie uda armia ciemnosci ,fala mrozu ,ognisty deszcz oraz szal beliara (z szponu beliara))

Myśle ze dam rade :)

Egr0m18

Member
Jarkendar to dobre miejsce na budowanie postaci maga. ^^

Moja Rada ; Pochodż po lasach i po expij ,zjedz wszystkie ciemne grzyby.

S

Solmyr

Guest
Jeżeli masz save z przed dworem to postaraj się zaexpić do 45 lv. i bierz wrzystko w mane deszczem ognia rozwal wszystkich orków tam szybko zaekspisz w Jarkendarze też można szybko zaexpić

Bury_Zenek

Rycerz Wody
podczas bicia expa zbieraj grzybki za 50zjedzonych dostaniesz 10many więc przydatne dla maga. jeszcze zbieraj szczawie królewskie i naucz się trwałej mikstury many - dobra inwestycja :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom