Mag Ognia . Co Robic .

Status
Zamknięty.

kubalw

New Member
Cześć!Jestem nowy na tym forum i chcialem sie o cos zapytac . Gram w NK magiem ognia i mam pewien problem . Otóż moje statystyki wyglodaja tak siła:21(nic nie dawalem)zrecznosc :70 mana:135(z rozdzka i ringami) bez to jakies 100 a level 23 . No i mam problem. Naładowalem juz te oko w kamiennym kregu i tu sie zaczyna problem. Mam tera isc do gorniczej doliny na smoki ale chce jeszcze zrobic sobie rune blyskawice wbic 4 krag i nauczyc sie eliksiru ducha (bo wczesniejszych miksturek sie nauczylem) ale niestety musze jeszcze w mane pakowac i to wymaga BARDZO DUZO expienia . I teraz juz nie wiem czy mojego maga da sie jakos uratowac ; / . Doradzcie cos plis.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Najlepiej to idź do Górniczej Doliny i walcz z pojedynczymi orkami jak się podszkolisz do 28-29 leva to
wróć do Khorinis i naucz się tego kręgu. Wtedy powinieneś sobie poradzić ze smokami.

kubalw

New Member
Hmmm. Niby pomysl dobry no ale niestety z czarow mam tylko tworzenie szkieletu goblina , strach , kule ognia . wiec nie wiem za bardzo jak na nich expic no ale sproboje . A jak do khorinis wroce to uczyc sie tez eliksiru ducha ? A i jeszcze cos z broni to mam miecz mistrzowski i luk kompozytowy.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
masz miecz mistrzowski?? on ma chyba obrażenia 120. Przywołuj osobno orków kulą ognia i dobijaj mieczem.

kubalw

New Member
No ale nie wiem czy to normalne jest bo u mnie mieczyk mistrzowski jest super dobry prawie na wszystko no ale..na orkow to on prawie nie dziala!zadaje im jakies tam obrazenia ale beznadziejnie male . Nie wiem moze to w NK jest tak utrudnione nie wiem . Obecnie chodze w khorinis po lasach i wybijm smocze zebacze kula ognia i chyba jednak pojde do GD

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
szukaj tabliczek poprawiających walkę bronią jednoręczną, i załóż pierścień który też poprawiał walkę, powinieneś
go znaleźć w Jarkendarze. Jak będziesz maił walkę bronią tak na 30% wtedy spróbuj iść na orków, wtedy taka taktyka
jak już muwiłem.

kubalw

New Member
Heh tylko ze ja juz na poczotku 2 rozdzialu mialem 35% tera mam 39% . Chodzilem na orki tak jak mowiles i rzeczywiscie miecz mistrzwoski dobrze sie spisuje. Troszke dlugo sie bije ale to nic . Tylko tera nie wiem czy jak wbije ten lev to isc do khorinis i nauczyc sie kregu czy robic eliksiry ducha ?

kobylka

New Member
Ja bym zrobiła krąg...U maga kręgi są chyba najważniejsze bo czym wyższy krąg tym mocniejszą magią sie posługujesz.Dawno nie grałam w G2 ale z tego co pamiętam To jak grałam magiem to moją ulubioną magią była burza ognia.. Z dużą ilością many nawet na 1 raz schodził ;)

kubalw

New Member
No tak dzięki kręgom ma sie lepsze czary to prawda ale ja nie wiem czy najpierw by sie nauczyc tych eliksirow? z tego co obliczylem to mam tyle szczawikow ze moge zrobic 6 eliksirow +ten jeden w klasztorze w pokoju to by wyszlo 35 many .. a pewnie bym znalazl w grze jeszcze kilka szczawiow . No ale chyba jednak najpierw sie naucze 4 kregu i blyskawicy . ; ]

kubalw

New Member
No i sie ulozylo szczesliwie wszystko . Nabilem jeden level i zrobilem 4 krag i blyskawice wybralem . A i jeszcze cos czy bardziej oplaca sie miec DKO(duza kule ognia)czy blyskawice . Bo slyszalem ze blyskawice sie bardziej oplaca bo jeden strzal wymaga 60 many a zadaje 150 obr. czyli dwie blyskawice to 60 many i 300 obr. a jedna DKO zadaje 300 obrazen a wymaga minimum 75 many. Ale to tylko moje zdanie . A i jeszcze cos jakie sa dobre expowiska ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom