Mało Osób!

Status
Zamknięty.

Bor@

Member
chcialem sie zapytac dlaczego tak malo osob siedzi na forum. jak jest juz 14 osob to juz cos, a tak to siedzi z 7...tematy nie ruszaja z miejsc (chyba ze w hobby itp.). a tak jest bardzo duzo tematow na ktore mozna gadac!
(ta uwaga nie jest kierowana do modow itp. chodzi mi o wszystkich uzytkownikow forum).
czego nam brakuje do takiego Gothic Site. nawet layout mamy piękniejszy
biggrin.gif

naprawde nie ma juz z kim prawie gadac.
mad.gif

G

Gray_Fox

Guest
O Boże jakie problemy!!!!! Człowieku, wiekszosc ludzi niema czasu, czy to laski, czy gry, czy nauka, czy swoje prywatne sprawy wiele, naprawde wiele tego. Dużo ludzi ma lekcje do 18>patrz kacperex i niema czasu. Moim zdaniem temat do zamknięcia.

LoL
blink.gif

Lord Viqux

Member
Zgadzam sie ze Grayem...
Temat jest całkowicie bezsensu. Nie wiem, moze autorowi chodzi o to, ze przed zmianą adresu były tu dzikie tłumy; no cóż, teraz tak nie jest. Myślę, że jednak lepiej jest tak, jak jest; bo po co tutaj 20 userów, jak 10 z nich to nooby i nabijacze postów? Lepiej mieć 7 dobrych i fajnych! Ja tak przynajmniej uwazam
smile.gif

Dlatego nie ma co dziamolić. Trzeba dalej robić swoje
smile.gif

pozdrawiam

Bor@

Member
QUOTE Nie wiem, moze autorowi chodzi o to, ze przed zmianą adresu były tu dzikie tłumy; no cóż, teraz tak nie jest.

o to mi wlasnie chodzi

<INOS>

Member
A ja myślę, że jest to spowodowane czym innym. Na przykład nie rozumiem pewnej rzeczy, był stary temat przez nikogo nie zamknięty i się tam wypowiedziałem. Następnie temat zamknięto a mi chcieli warna dać:/ Takie coś odstrasza nowych i nawet starych userów. Albo jeszcze jedno. Rejestruje się nowy user nic nie wiedzący. Pisze posta bo coś nie wie. To zamiast mu wytłumaczyć, to wszyscy z ryjem. Ja też
tongue.gif
To trzeba zmienić!!!

Pozdro dla Norissa

saviol

Member
ooo to to, zgadzam się z poprzednikiem ale nie będę sie zgłębiał. I podtrzymuje że przecież ileż można siedzieć na necie/kompie, trzeba zadbać o dziewczynę, czasem się pouczyć, zagrać w cos, spotkać z qumplami, skoczyć na jednego do baru za rogiem.

QUOTE czego nam brakuje do takiego Gothic Site. nawet layout mamy piękniejszy
nie widzę żadnego porównania, do pięt nam nie dorastają
wink.gif

pozdrawiam

bobek_666

sex beast
Weteran
Główną przyczyną duzo mniejszego naplywu osób na foro jest zmiana adresu ofc. Wczesniej wpisujac na "google" słowo Gothic, strona z koncówka .g4ce znajdowała sie na samym szczycie. Teraz jest daleko w tyle.

Cóż...liczmy na wiecej ludu po premierze Gothica 3.

Kacperex

KacŚpioszek
Zmiana adresu i miejsca wpłyneła na to, że jest tak mało osób. Ale oficjalny serwisu gothic.gram.pl ma na forum tak z 5-10 osób. A my ma o wiele więcej.
pislaismy do gogle nie pomogło. Tak, więc pozostaje Nam czekać, aż ludzie przybęda po premierze Gothic 3.

Wiele osób tez nie ma czasu. Szkoła, praca, dziewczyny etc. nic na to nie poradzimy kto chce to wchodzi.
Bora piszesz, że nikt nie pisze. Ja nic na to nie poradze i nikogo nie zmuszam do pisania
smile.gif

Clozed.
Pozdrawiam KCPX

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom