Osobiście raczej nie oglądam telekamer. Ale jakoś miałem szczęście i włączyłem akurat na ten moment. Jeżeli ktoś nie oglądał to niech żałuje i szybko to nadrobi.
Hihih oglądałam :lol: To było dla niego zaskoczenie.... Jąkał się nieźle Najbardziej mnie rozbroił jak mówił o swoim synu .... : "Pozdrawiam moją kochaną żonę i mojego kochanka... kochanego synka..." Jakoś tak to szło
Tak to powinno wyglądać. Nie sztywne teksty, a od siebie, z humorem, nie z kartki. Co tam człowiekowi w duszy gra. Najlepsza była reakcja publiczności, a i żona dobrze to wytrzymała.
Nie ma to jak zrobić komuś niespodziankę w najmniej oczekiwanm momencie ;p
Przynajmniej okazał swoje prawdziwe oblicze chłopak, nie jest sztywnym aktorzyną jakDark zauważył.
Gratulujemy ;]
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.