Mój Wiersz

Coristo

Member
Siedzę na ławce i myśle o tobie,
Moich myśli nie da się wyrazić słowem.
Twe piękne czarne oczy
Widzę je w dzien i w nocy.
Wciaż słycze twój śmiech,
Wciąż myśle o tobie.

Wieczorem zasypiam i myślę o tobie,
Wakacje minęły zostały wspomnienia,
W mojej głowie wciaż marzenia.
Siedziałem przy stole na przeciwko ciebie,
Gdy na ciebie patrzyłem czułem sie jak w niebie.
Teraz myślę tylko o tobie.

Już zasnąłem moje sny są o tobie,
Śnisz mi się każdej nocy,
By sen zatrzymacwszystko zrobię.
Nie pokonam miłości mocy.
w śnie wciąż widzę ciebie
THE END

Wczoraj sobie zasypiałem i myślałem o wakacjach, obozie, i przypomniałem sobie o Ewie i tak powstał ten wiersz.

wosio

Member
Jak myślisz co napisze?????Dobry wiersz jedynie ostatnia linijka "Ide spać" troche nie pasuje

Vampek

Weteran
Weteran
Wosio, nie powinieneś dawać tego avatara z koniem, Coristo niezdrowo się podniecił...:)

No, muszę się przyznać, że w aktach desperacji (albo jak kto woli- "zauroczenia") też na myśl przychodziły mi wiersze takowe. Ale potem mi przeszło... na razie.

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Wosio, nie powinieneś dawać tego avatara z koniem, Coristo niezdrowo się podniecił...
smile.gif

bahahahahaha powaliłęś mnie tym tekstem
biggrin.gif
:D:D:D:D

cóż mnie taki coś jeszcze nie dotknęło z tymi wierszami, ale cóż, mój organizm to jedna z najbardziej dziwnie funkcjonujących rzeczy jakie spotkałęm w życiu

ale ta ostatni linijka faktycznie jakoś nie pasuje, może gdybym posłuchał na żywo to może by lepiej brzmiało

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Jak wosio stwierdził - Idę Spać nie pasuje. Prawdę mówiąc, skasowabym to i pociągnął dalej wiersz, bo jest naprawdę dobry :]

ozi

Athlete
Weteran
żeś sie zakochal stary. ja tez raz tak... samse od tsk wymysliles ten wiersz wieczorem i go zapamietales. hmm... albo masz zajeb***** pamiec albo cos sciemniasz.
P.S. wiersz spox
laugh.gif

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
żeś sie zakochal stary. ja tez raz tak... samse od tsk wymysliles ten wiersz wieczorem i go zapamietales. hmm... albo masz zajeb***** pamiec albo cos sciemniasz.
P.S. wiersz spox
laugh.gif

Kartka i długopis ^^' Raczej nikt nie ma takiej pamięci, by od razu zapamiętać. Na pewno gdzieś zanotował to, a potem dopracował i ułożył ładnego wiersza d;

Coristo

Member
P.S. wiersz spox
laugh.gif

tak jak powiedział Arcane zapisałem go na kartce

Vampek

Weteran
Weteran
Naprawdę??? Skąd??? Nie wiedziałem!!!

Nie wiedzieć czemu, zwrot "idę spać" zawsze wywoływał u mnie śmiech. Ale to tylko prywatne odczucie. Nie winię nikogo za skurcze brzucha w obliczu słów "sponiewierany", "gumowy kurczak", czy "pingwin" (mój własny przykład:))

wosio

Member
Vampek czy ty sugerujesz że Coristo zakochał się w moim koniu???????

Vampek

Weteran
Weteran
Ech, wosio, to był tylko żart... Poza tym twój avatar jest naprawdę fajny.

wosio

Member
Przeciez wiem że to był żart. Po tobie mozna(trzeba) bylo się tego spodziewać. Wiem że mam fajnego avatarka.

Do góry Bottom