Ludzie Z Geldern I Kamień Druidów

Status
Zamknięty.

radq96

New Member
Mam problem odnośnie tego zadania. Kiedy idę żeby pogadać z Grokiem w sprawie ognistego pucharu on mnie atakuje. Jest jakiś sposób żeby z nim normalnie porozmawiać? Próbowałem użyc czaru amnezja ale to też nie zadziałało

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Odbijałeś miasta orków? Ile ich odbiłeś? Po odbiciu 3 miast orkowie atakują cie jak tylko cie zobaczą. Albo kradłeś w geldern... :)

radq96

New Member
Czyli jedyne wyjście żeby zdobyć kamień druidów to zabicie Torna?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
No jedynie. Albo kody. Ale tego nie polecam ;]

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Kamień druidzki Torna dostaniesz gdy zmobilizujesz ludność Geldern do buntu.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ale żeby ich zmobilizować to trzeba najpierw dowiedzieć się czy w świątyni jest ognisty puchar. A żeby się dowiedzieć tego trzeba pogadać z szamanem. A nawet jeśli wystarczy wejść do świątyni to tego raczej nie zrobi bo go atakują;p

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Żeby ich zmobilizować wystarczy znaleźć puchar w kopalni i pokazać go magowi ognia. Koniec.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ten mag, marius, nie chce pucharu z kopalni tylko chce wiedzieć czy w świątyni jest puchar. I dlatego trzeba porozmawiać z szamanem. Koniec.

EDIT: Żeby już nie spamować;p Może zależy od wersji gry. U mnie nawet jak miałem wszystkie 12 pucharów przy sobie to marius nie chciał mobilizować geldern(nie było opcji dialogowych).

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Niestety w moim przypadku (nawet to sprawdzałem) wystarczy pokazać, że masz ten puchar z kopalni. Wtedy on zmobilizuje Geldern. Koniec kropka.
Ale najlepiej niech sam autor tematu to u siebie sprawdzi i napisze.

Hadler

Member
Zależy od patcha, ja za pierwszym razem grałem z patchem bodajże 1.71 i wystarczyło pokazać puchar, a teraz zacząłem na nowo z patchem 1.74 i musiałem pogadać z Grokiem (czy jak tam się nazywał ten szaman). Jeśli nie masz zapisu, przed podbiciem trzeciego miasta Myrthany, to albo odbij to miasto sam, albo zacznij od nowa, bo raczej nic więcej się nie da zrobic.
Pozdrawiam, Hadler : )

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom