Lotr - Powrót Króla

Status
Zamknięty.

Potak

Member
Od dawna gram w tą gierę i bardzo mnie wkręca :p Zabijanie Orków, Goblinów, Najemników ;] System Walki Bajerka :) Poziomy umiejętności i wszelakie kombosy :) Kombinacje uderzeń :D Ogólnie bardzo mi się podoba ta gra, fabuła również fajan, wiadomo dlaczego :] A co Wy sądzicie o tej grze, jak Wam się podoba ??

A teraz z innej beczki, orientuje sie ktoś czy jest jakis dodatek albo inna cześć tej gry gdzie się walczy etc ?:p Bo wiem, że jest strategia Bitwa o Śródziemie ale nie miałem jeszcze tej przyjemności w nią zagrać :( Ale wkrótce ją będę miał wię cnie ma źle :D
A odnośnie Powrotu czy są jakieś kody na więcej n00bów w postaci Orków i Goblinów ??:p ;] Wie ktoś :p Pozdrawiam

Zomin

Member
Grałem w tą gierkę, ale nie dużo -_- , bo było to u kolegi <_< . Bardzo mi się podoba. Polecam też Władca Pierścieni Dwie Wieże(nie wiem, czy to można nazwać RPG'em bo nie da się ulepszać hero :p ). Radze ci kupić odrazu Lotr: Bitwa o Środziemie II bo wnosi wiele nowości i jest fajniejsza :) :p . Niestety nie znam kodów bo grałem w nią bez nich i było i tak fajnie :). Możesz poszukać na google, może coś sie znajdzie.
PoZdRo! :)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Dawno się w to grało. Ale samemu gra się tak jakoś nudno. W 2 osoby już lepiej ;] Przeszedłem grę ze 2 razy. Potrafi ona wciągnąć i to niemiłosiernie. Podoba mi się ilość kombosów. Masa. To się chwali. Przynajmniej jest nad czym siedzieć. Co do fabuły to jak to film... choć trochę zmieniona ale da się przymknąć na to oko.
A co do kodów. Z tego co pamiętam to dopiero jak przejdziesz całą grę to możesz używać kodów ;]

Potak

Member
Tylko nie chodzi mi o takie kody typu nieśmiertelność etc. Bo ja wiem, że one sa bo LOTR już 6 raz przechodze z kumplem ;) Tylko czy jest taka możliwość aby było jeszcze więcej do wybijania :p Bo nam to zbyt szybko idzie :D

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
LOTR, nigdy nie doszedłem do końca, ale zgodze się że najlepiej się gra w 2 osoby, wszystko nabiera tempa, rzeczy trudne do zrobienia w pojedynkę w dwójkę są łatwiejsze :). Fabuła zacna, lubie z powodu że kocham WP. System walki bardzo rozbudowany jak na taką grę.. Co jeszcze.. Po prostu miodzio i koniec kropka :)

Dark Shadows

Active Member
Grałem i na kompie (sam) i na playu (z kumplem) i zdecydowanie polecam grę we dwóch i na playu niż na kompie. :D Łatwiej o sterowanie. Gra warta świeczki i wydanych na nią pieniędzy. Ma to coś, że chce ci się grać, ciachać orki i przechodzić coraz dalej. :D

Potak nie pamiętam czy tam to było, ale może zwiększcie sobie poziom trudności? Jeśli jest taka opcja, bo nie pamiętam.

Pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom