Logo Strony

Status
Zamknięty.

freak_man

Member
No więc proponuję zmienić (chociaż częściowo) logo strony, ponieważ nie ma tam ani jednej scenki z gothica 3 a poza tym jest stary i z napisem g4ce.pl zamiast up.pl :)
Proszę o pozytywne rozpatrzenie tej sprawy :)
Pozdro

szczurek

Menda serowa
Weteran
Heh, to logo to częsć historii tej stronki, było ustawione bardzo długo i nie wiem czy po takim czasie jest sens je zmeniać. Mi sie ono podaba i sądze żę powinno zostać ;]

Co do napisu to Kacperex napewno się nim zajmie jak znajdzie czas :)

Dark Shadows

Active Member
Co do napisu to ok. Trzeba to zmienić. Ale logo to już legenda i nie widzę sensu jego zmieniania. Co do tego, że nie ma tam żadnych scenek z Gothica 3 to czy na stronie głównej piszę "Strona o Gothicu 3" czy ogólnie o serii? Skoro strona jest o całej serii Gothic to nie musi w logo mieć akurat scen z Gothica 3. :p

Pozdrawiam.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Logo z elementami G3 jest w szacie "Nordmar". Logo powinno zostać bo to stara szata jest, więć i stare logo, szata jest jaka jest i taka niech bedzie. I tak polecam niebieską xD.
PS: A napis tzreba zmienić:p.

doctor

Wariat
Weteran
jak dla mnie to nowy lay by sie przydal i generalnie strone glowna by ozywil moznaby go zrobic z paru artow lub po prostu screenow z g3 :) w sumie nowy gothic i szata sie stara zrobila :) przydalaby sie nowa :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom