To kwestia sprawności....każdy sobie jakoż poradził więc i ty też możesz...
Jak jesteś za słaba to idź, gdzie indziej i podrasuj sobie postać bo pewno masz słabe staty
CYTAT
Mam 126 zręczności i ok. 150 siły. Smoki zabijałam tak jak trzeba.
z takimi parami powinnaś sobie radzić...tak jak trzeba, tj. bagienny, kamienny, ognisty i lodowy? A zadajesz mu jakiekolwiek obrażenia? Bo on nie jest znowu taki mocny...tylko trochę mocniejszy.
Pozdro
Oczywiście, że z nim rozmawiałam. Ale chyba jest jakiś błąd, bo jak wracam do Garonda to mówię,że zabiłam wszystkie smoki. Trudno, ucieknie 5000 punktów.
To błąd, który się zdarza przy zabijaniu smoków w innej kolejności niż bagienny - kamienny - ognisty - lodowy, dziwne, że ci się zdarzył ;o a bez tego 5000pd się obejdzie ;]
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.