oddałem dla fernanda list "dostawa" i mega lipa, nie mam dowodow przeciwko niemu, skarałem go ale nic przy sobie nie ma i co????????????????????????????
plissssssssssssssss help
Idź do kotlinki gdzie Greg schował jeden ze skarbów i zabij bandytów którzy tam siedzą,weź pierścień zamorskiej gildii i pałasz bandytów z literą "F", jak masz dostawę to idź do fernando , wtedy się przyzna a dowody zanieś zlecenodawcy.
Jemu chodzi chyba ze sie dogadal z Fernando bo podobno można tak zrobić, ale niestety niewiem co wtedy jest. Ja poprostu zdobylem pałasz bandytów, dostawe, pierscien zamorskiej gildi i to ze Fernando sam sie przyznal.
list dostawa oddałem dla fernanda NIESTETY a on mi dał jakis pierscien i lipa, zaczynam od nowa , zajeb...... giercawa,
A kiedy będzie GOTHIC 3 wiadomo co?
list dostawa oddałem dla fernanda NIESTETY a on mi dał jakis pierscien i lipa, zaczynam od nowa , zajeb...... giercawa,
A kiedy będzie GOTHIC 3 wiadomo co?
QUOTE Toobie sie nie udalo bo poszedles na uklad z fernadem ze bedziesz siedzial cicho... wybrales zla odpowiedz i niepotrzbenie oddales mu pierscien
Sorry nie dałem mu tego pierscienia ale mu go pokazałem :]
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.