[Lineage II]Serwery

Status
Zamknięty.

Phoenixx

Member
Mam pytanie w zwiazku z gra
tongue.gif

Zna moze ktos jakis spoko serverek
tongue.gif
(drop i exp przynajmniej x5+)

Ja gralem juz chyba na przynajmniej 3-ech
tongue.gif

Tylko cos padly
tongue.gif

Jak ktos zna jakis ciekawy .. niech poda
biggrin.gif

Carlos

Member
Mało jest serwerów do tej gry jak narazie, ja obecnie jestem w stanie zasysania, ale słyszałem, że gra jest mega.

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
http://www.google.pl/

I jazda! Swoją drogą temat nie w tym działe. L2 zalicza się do MMO RPG

PS. Grałem w L2, wcale nie taka wielka rewelacja... Bardzo ładna oprawa - to fakt, ale reszta ssie, i to grubo ; /

Phoenixx

Member
Moim zdaniem spoko giera...
Jest bardzo duzo kombinacji,broni,profesji, itp.
To wlasnie lubie w takich grach
No i jescze raz wspomne ze grafa super:p

P.S Arcane sorki ze pomylilem dzialy
tongue.gif
ale jakos to zwrocilem na to uwagi :oops:

A

Anonymous

Guest
Witam.
Chialbym sobie pograc w lineage, podajcie linki do jakis polskich stornek i serwerow jak sa i skad zassac itp.
Aha i jakie to ma wymagania?????Pewnie duze, a ja mam slabego kompa:/.Wiec wolalbym pograc w lineage 1
tongue.gif

A

Anonymous

Guest
Najlepiej jeżeli grało tam duż ludzi (najlepiej polaków)jakichś pewny i sprawdzony serwer który nie padnie pewnego dnia.Polscy gracze mogliby założyć gildię ja bym gral ludzkim magiem. Grafika jest wyśnienita. Tylko szkoda że nie znalazłem serwa
sad.gif
:cry:

wiesz po co to opowiadanie aby nooby (sry za skojarzenie) nie grały tylko osoby które by próbowały podtrzymać klimat gry bo w niektórych grach mam dośc tekstów w stylu "siema ziomie" albo "w8". Ja sam zaczynam grać na tym serwerze tylko musze ściągnąc jeszcze gre
tongue.gif

która zajmuje 1,4 GB.

A

Anonymous

Guest
Ja wszystko mam posciagane tylko czekam teraz na konto, ale jakos nie chca mi go przyslac :/
Nie wiem czy zly email podalem czy co?Historie swojej postaci napisalem pozadna moim zdaniem.

Phoenixx

Member
Ojej ludzie odradzam wam ten serv , przeciez jak ja czytalem tam regulamin to myslalem ze padne ze smiechu
laugh.gif

A pzoa tym tam chyba jest bardzo maly drop i exp
biggrin.gif
wiec serio odradzam wam ten serv , napisz do kolesia "siemka" dostajesz bana ;], musisz napisac np. "witaj Wędrowcze "
laugh.gif
Nie wiem co tam ludzie graja chyba sami po 40-ce
tongue.gif

EDIT : Panie "Gosc" podalem link kilka postow wyzej ... ,

Phoenixx ja własnie wole server an którym można trzzymac klimat fantasy bo ja w takich grach chce uciec od rzeczywistości szarej ponurej i nowoczesnej. serwis jest według mnie wywalony i takiej gry szukałem bo jak podszedł do mnie typ w KAL online i poweidział "siema ziomie" PRZESADZA !!! i tyle.

A

Anonymous

Guest
Lineage 2 ma ładną grafikę i tyle. Po zdobyciu 20lvl gra się zaczyna nudzić... W kółko zabijanie potworów lub graczy... a jeśli chcecie server to polecam noobwatrs (1200 graczy online, połowa to polacy) l2.noobwars.gr odradzam wam jednak tę grę, bo tak jak mowię, jest nudna strasznie. Polecam WoW, GW, DAoC, UO (ale słaba grafika).

Phoenixx

Member
hehe ta jasne na 20 lvl to moze i jest nudne , gra sie dopiero rozkreca kolo 40-50 lvl , przeciez kraina jest tak wielka , masa moobow, pelno broni , zbroi , skilli . Nie wiem moze cie to nudzi , ale mnie nie ;]

bulko

Member
Serverek oczywiscie C1 i C2 link przesle w nastepnym poscie bo musze znaleazc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom