Witam.
Chialbym sobie pograc w lineage, podajcie linki do jakis polskich stornek i serwerow jak sa i skad zassac itp.
Aha i jakie to ma wymagania?????Pewnie duze, a ja mam slabego kompa:/.Wiec wolalbym pograc w lineage 1
Najlepiej jeżeli grało tam duż ludzi (najlepiej polaków)jakichś pewny i sprawdzony serwer który nie padnie pewnego dnia.Polscy gracze mogliby założyć gildię ja bym gral ludzkim magiem. Grafika jest wyśnienita. Tylko szkoda że nie znalazłem serwa
Prosze dosyc spoko serv , duzo polakow, mysle ze dacie rade , exp i drop daje rade , wielu kumpli moich gra na nim ja czasam rowniez tam wpadam,
link : http://lineage2.bnb.gr/index.php
wiesz po co to opowiadanie aby nooby (sry za skojarzenie) nie grały tylko osoby które by próbowały podtrzymać klimat gry bo w niektórych grach mam dośc tekstów w stylu "siema ziomie" albo "w8". Ja sam zaczynam grać na tym serwerze tylko musze ściągnąc jeszcze gre
Ja wszystko mam posciagane tylko czekam teraz na konto, ale jakos nie chca mi go przyslac :/
Nie wiem czy zly email podalem czy co?Historie swojej postaci napisalem pozadna moim zdaniem.
Phoenixx ja własnie wole server an którym można trzzymac klimat fantasy bo ja w takich grach chce uciec od rzeczywistości szarej ponurej i nowoczesnej. serwis jest według mnie wywalony i takiej gry szukałem bo jak podszedł do mnie typ w KAL online i poweidział "siema ziomie" PRZESADZA !!! i tyle.
Lineage 2 ma ładną grafikę i tyle. Po zdobyciu 20lvl gra się zaczyna nudzić... W kółko zabijanie potworów lub graczy... a jeśli chcecie server to polecam noobwatrs (1200 graczy online, połowa to polacy) l2.noobwars.gr odradzam wam jednak tę grę, bo tak jak mowię, jest nudna strasznie. Polecam WoW, GW, DAoC, UO (ale słaba grafika).
hehe ta jasne na 20 lvl to moze i jest nudne , gra sie dopiero rozkreca kolo 40-50 lvl , przeciez kraina jest tak wielka , masa moobow, pelno broni , zbroi , skilli . Nie wiem moze cie to nudzi , ale mnie nie ;]
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.