[Legend`s of MIR 3]

Status
Zamknięty.

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
KAL ONLINE ale do gustu mi nieprzypadl powod jest jeden: niemoglem go wlaczyc :/
Legend`s of MIR 3 spodobal mi sie od razu (idzie go wlaczyc) ma wiele zalet i kilka wad ale to malo istotne, liczy sie przyjemnosc z grania. Z powodow technicznych linku do downloadu jeszcze niepodam poniewaz gra klient zajmuje cos okolo 1,5GB :!: i niechce popelnic bledu przy podoawaniu ardeu. Ale oto http://mir4.isp.net.pl/index.php]strona glowna tej wysmienitej gry mozecie sobie poczytac i po ogladac screeny.

Bardzo wazne wiadomosci:
:arrow: Dla wlasnego dobra lepiej nie sciagac samemu gry z neta, pozniej jak bede mial potwierdzony link do downloadu to go podam.
:arrow: Serwer na ktorym sie gra jest calkowicie bezplatny.
:arrow: Dnia 20.12.2004 stary serwer gry upadl i jesli gral ktos wczesniej w ta gre i bedzie chcial sobie jeszcze raz zagrac to z przykroscia informuje ze wszystkie itemy zniknely ale poziom zostal
smile.gif

Smieszne plusy z gry:
:arrow: na srodku jednego z miast (Bichon Wall) stoi balwan, ktoremu jak sie zaplaci 50k to udostepnia on danej osobie sniezki, ktore mozna wykozystac w wojnie na sniezki
laugh.gif

:arrow: W grze mozna laczyc sie w pary i barc slub, z graczem odmiennej plci offcourse.
:arrow: W jaskiniach/kopalniach stoja brylu zlota lub srebra z ktorych za pomoca kilofow mozna wydobycha ory i pozniej je sprzedawac.
:arrow: mamy do wyboru trzy klasy postaci: WARRIOR - kazdy wie o kogo chodzi, TAO - cos w rodzaju kaplana ale posiada czary ofensywne jak i defensywne, MAG - tu kazdy wie o kogo chodzi. Mozna grac albo kobieta albo mezczyzna a nie tak jak w KLAu. Wybor plci ma znaczenie tylko w wygladzie i mezczyzna niebedzie mogl ubrac zenskiej zbori.
:arrow: Jest jeszcze wiele plusow

Dziwne minusy gry
:arrow: jesli ktos gral w ta gre na poprzednim serwerze to wie ze kazdy czlowiek mogl qpic sobie dwa moby jako pomocnicy teraz jest tylko jeden :/
:arrow: wiecej minusow skajazyc niemoge
tongue.gif

Serdecznie zapraszam do gry napewno nie pozalujecie

lol jest tylko jedna różnica Kal online ściągałem dzień a to będe może z 2 tygodnie lol

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Wiedzialem ze tak bedziecie pisac. Ale KAL to jakis taki maly MMORPG ledwie 200 mega co to jest. Wierzcie mi MIR wymiata duzo zajmuje ale wart jest sciagania. Dwa tygodnie :?: maxx 5dni wiecej przy dobrym transferze nie zajmie ci to.

wiem na Kal brakuje mi złożoności jest zdeczka mało umiejętności i to ograniczenie płciowe (ci co grali to wiedzą o co chodzi)
A jak weszłem na tą stronę MIR to zauwarzyłem że jest tam sporo bajerków i jest bardziej "złożona"

PS. Mi na azureusie pisze że się bedize ściagało 1 dzień i 6 godzin
tongue.gif

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
I tak lepsze MU : P
Grałem w MIR'a. Powiem szczerze że ma ta gra swók jakby potencjał, ale szczerze mówiąc nie podoba mi się przejrzystość (jeżeli takowa jest) w tej grze. Po prostu idąc po lesie nawet nie zdołałem zauważyć jak ubyło mi pół hp bo jakiś Mob mnie bije. Zresztą zniechęciły mnie niektóre błędy, jak 2k hp i 3k many na 2lv! Potem of course się wyrównało, ale było już za późno... Aha i denerwujący jest brak ludzi...

pzdr

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Troche przesadzasz z tymi dwoma tygodniami a pozatym sporo osób ma już szybkie łącza i ściągnąć coś takeigo to nie problem. Ja wersje beta World Of Warcraft, któa zajmuje 2.5GB zaczołęm ściągać o 19 wieczorem a rano o 10 już miałem:)

Tak tylko że mi przy zakładaniu neta "cudowna" firma DERKOM załozyła firewalla a server jest u nich w budynku , powoduje to problem z natem i mam śmieszny transfer raz 30kb/s a raz 2b/s i to się tak cały czas zmienia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom