No tak bez wników i masz racje ale walka zaczełą by sie strzelaniną z łuku i kuszy, i to zależało by kto ile stracił energi w strzelaninie, ale ja i tak uważam że Lee zwycieżyłby, bo Torus to by się za Gomezem chował.
Patrzac z punktu gry napewno wygralby Lee , mimo ze noszxa pancerze o identycznej obronie to Lee ma przeciez topor o wiekszych obrazeniach(chyba o 15 wiecej) tak czy tak wygralby napewno Lee
No nie wiem....Thorus to kawał chłopa i niełatwo byłoby go pokonać. Z tego co wiem to Lee w G1 ma tylko 19 poziom, mimo iż ma jeden z najlepszych toporów w Kolonii. Co do Thorusa to on ma chyba wyższy poziom i mógłby natłuc Lee....Ale oczywiście....
Lee rlzzzz!!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.