Lato...

Laska

Active Member
Ja jak zwykle niestety nie mam szczególnych planów na lato
Prawdopodobnie jak co roku zleci mi czas na szlajaniu się po mieście z kumplami, imprezach, ogniskach oraz na nic nierobieniu :) Może wreszcie znajdę sobie jakąś sezonową pracę, bo forsy nigdy za wiele. A jeśli chodzi o wyjazdy, to nic szczególnego nie przewiduję, ale jak zbiorę forsę w tym roku. Może w przyszłym roku po maturach uda mi się namówić rodziców, żeby mnie puścili na kilka dni z kumplami...
Chciałbym jeszcze, żeby udało mi się wyjechać na kilka (tygo)dni za granicę do jakiejś konkretniejszej roboty.

A co wyjdzie z moich planów, to się jeszcze okaże...

G

Gray_Fox

Guest
Cóż nieuniknione są jakieś wypady ze znajomymi z liceum, jakaś plaża, koncert, hmm czy zwykłe spotkania może jakiś nawet wspólny wyjazd. Do pracy nie chce mi sie iść :p

Jeżeli w kompie będe siedział to ofc a gdzie jak nie w Lineage II ^_x. W końcu trza będzie kiedyś zrobić 3 profkę i dobić max lvl xD (Teraz zbytnio czasu nie ma :D)

Ogółem wakacje szykują sie tak jak zawsze jednak jakieś ładne wypady mogą być nieuniknione.

RobsonAjax

Member
Jeśli nic złego się nie stanie, to tylko trzy słowa: ostry trening piłkarski. Najprawdopodobniej na początku sierpnia startują treningi lokalnego klubu piłkarskiego, więc trzeba już być w dobrej formie ;).
A tak poza tym żadnego wyjazdu gdzieś dalej niż na 15 kilometrów nie planuję. Na pewno parę grillów z kumplami zrobimy, ale raczej bankowo nic "grubszego"(%-towo ;)). Nie po to, od czasu stopnienia śniegu trenuję, żeby po paru imprezach zaczynać od "zera" ;).
Dalej z pewnością będzie jazda na rowerze (wodnym też ;)) i trochę pływania (jeśli się już dobrze nauczę :blink:).
To narazie tyle, choć pomysły jeszcze pewnie przyjdą ;)

Pozdrawiam.

bicer

Member
Ja pobęde troche w domu poszlajam sie z kumplami a jeśli nic sie nie stanie to wyjade nad morze lub na mazury. Na zakończenie kilka nocek u babci i końcówka wolnych dni spędzonych na lenistwie. Pewnie pobędzie sie tez na jakiś ogniskach, grilach itp.

Do góry Bottom