Kurnik.pl

Status
Zamknięty.

BraveHeart

Member
Jets ktoś chętny do grania?
Preferuję grę w piłkę lub netopola.
Oczywiście moge pograć w inne gry.
Walcie swoje propozycję.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nick szczurek_k
Jak kiedyś znajdzie sie kilka chętnych osób to bardzo chętnie zagram. Ale ostatnio częściej w bilarda tne :)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Nick Dziadzia_Stjopa. Najczęściej spotykany w makao bądź kalambury. Jestem otwarty na wszelkie zaproszenia do gier karcianych. Mogą być także szachy.

BraveHeart

Member
Szcurek a gdzie grywasz w tego bilarda...?
Ja kiedyś grałem na wp ale szybko mi się znudził
i chętnie pograłbym gdzieindziej :p

szczurek

Menda serowa
Weteran
Kurcze offtopu się dopuszczam, ukamienować mnie.

Gamezer coraz więcej osób tu ściągam :]

chery

Member
No kurnik rządzi wiadomo ;D Ja gram czasami w szachy zdarzy mi się w piłke nożną i kalambury ale preferuję chees ;] Mój nick cheryy jakbyście kiedyś chcieli się zmierzyć w szachy lub coś innego to zapraszam ;D

bredpl

Member
Ja to tak różnie, zależy w co mi się chce grać. Raz w go innym razem szachy, warcaby, czwórki, kółko i krzyżyk, piłka. Czasami jeszcze w chińczyka lub netopol. Jakby co to mój nick "pawel_pl" tak jak tu, nie męczyłem się nad wymyślaniem. Ostatnio za często nie gram mam dużo na głowie. ;) :D B) :)

Pozdrawiam ;)

Laska

Active Member
Jak powszechnie wiadomo - kurnik rzondzi ;) Ja grywam najczęściej w makao, kalambury, tysiąca i kości. Mój nick Aksal1789. Jak zobaczycie mnie, to się bać, bo mogę złoić dupsko :)
A najlepsza zabawa to wbić się na kalamburach na jeden stół z kumplem i podawać sobie hasła na gg :D

xenex

Member
Kurnik RLZ no nie?
Ja gram w kalambury i w kości, tylko te dwie gry się liczą u mnie :) No i może w bilca pogram.
Mój nick to xenex(kto by się domyślił).

cesc

Member
Musiałem wygrzebać ten temat ;)... kiedyś "nałogowo" w to grałem :lol: , tak po kilka godzin dziennie. Teraz od jakiegoś roku nie zajrzałem tam ani razu. Może znów powrócę kto wie. Mój nick to Diego coś tam, ale sobie nowy założę i jakby kto chciał grać to na PW, to zagramy partyjkę, w każdą gierkę, zasady szybko łapie, więc nie będzie żadnych problemów.

bnfanx

Member
Kurnik?
Kiedyś się grywało, najczęściej w Kalambury. Zawsze lubiłem pograć w kalambury. Choć w inne gry czasami ale to czasami tylko grywałem.
Konta nie pamiętam muszę sobie nowe sprawić ^^ .

Wardancer

New Member
Znajdziecie mnie czasem pod nickiem m_a_t_i1993

Najczęśceij grywam w makao, (ranking powyżej 1500 ;D ) , a czasem jakieś inne gry , np . literaki.

Jak ktoś chce ze mną zagrać niech pisze TUTAJ na pW ;]

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom