Cześć w końcu zamierzam sobie kupić oryginalną Sagę Gothic z platynowej kolekcji i znalazłem taką strone internetową co można kupić przez internet ta strona to stereo.pl i tam znalazłem gothica za 28ZŁ + przesyłka 0 ZŁ czy to prawda B)
Nie wiem, czemu miałoby być nieprawdą, ale... lepiej iść do Media Markt i kupić, bo na pewno będzie .
Ew. http://merlin.pl/Saga-Gothic-eXtra-Klasyka...t/8,595198.html
Tam masz 2 pierwsze gothice i wszytko kosztuje 25 zł, . Raczej w Media będzie to wszystko.
Drogo mnie to wyjdzie a zwłaszcza nie po drodze mam do Miedia Markt w tej platynowej kolekcj maż to samo Gothic 1 + Gothic 2 + Noc Kruka trzeba zprawdzić na tym stereo
Z przesylkami roznie bywa, w media markt moze nie byc..szukalem G3 w media markt we wszystkich w miescie i nie bylo lepiej idz do Empika tam sa przyzwoite ceny i raczej bedzie.
A gdzie w tym mieście jak byłem ostatanio w Media Markt w Rzeszowie to był Gothic 3 ale w Platynowej Kolekcji nawet jest w Dębicy w Media Expert Gothic 3 też w Platynowej Kolekcji nawet Simsy są a co do tego to sie jeszcze zastanowię
Wiesz co? Ja bym ci polecił sklep Saturn, wszystko tam jest najtańsze (przynajmniej tańsze niż w Empiku), tam ci radzę kupić ale to twój wybór. Chyba 19.99zł za G1,G2 i NK. Czyli zwykła złota edycja.
Większość swoich gier kupuję w empiku. Niedawno sobie kupiłem tam orginalną Sagę Gothic za 27 zł.
I przynajmniej mam gwarancje, żę jak cośmi sie spieprzy to będę mógł wymienić na inną.
Takie żeczy najlepiej kupować w Empiku.
Ja naprzykład nie lubie nic przez internet kupowac , bo z przesyłkami nigdy nie wiadomo ja musiałem na gothica 3 czekać tydzień , a w empiku naprzykład masz odrazu.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.