Kulpis4 Wita

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Witojcie Kumie, toc ten link co pod spodem zmieszczon to mo pokozoć co i jok w tym gospodorstwie. Syćko się dowies, jak przecytosz
Co w trawie piszczy!!!!
HEJ idemy bimverek pic dolej :)

Fahrenheit

Pimpu?
Oj yeedo, nie udawaj wieśniaka :) Witam, szczerze mówiąc nie słyszałem o tym moddowym teamie, macie coś ciekawego na koncie czy dopiero tworzycie?

Kulpis4

New Member
No jesteśmy młodym teamem (dopiero od roku istniejemy) pracujemy głównie nad Gothic II : Piaski Tandoru
http://www.youtube.com/user/Vayurax kilka filmików z gotowych części moda

Muzin1234

Member
Witaj w naszych skromnych progach. Tak jak yeedzik mówi przeczytaj temat "co w trawie piszczy?" .
Baw się dobrze i zaproś kolegów z waszego teamu . (Może przyjdą xD)

Pozdr...

tomisakis

Whiskas
VIP
Witamy. Nie spamuj,nie przeklinaj, nie denerwuj innych. Zostań na dłużej i dołacz do Zakonu Świętego Miecza i jednej z gildii. Obczaj temat Co w Trawie piszczy i regulamin też zobacz.

Jakiś sport uprawiasz?

Silden

RPG'owiec
VIP
Wiesz co robić. Koledzy już powiedzieli. ;] Słyszałem o waszym teamie, waszym projekcie i widziałem wszystkie filmiki. To czwarty w mojej kolejce oczekiwań mod. ;] Powodzenia przy pracach.

Vendetta

Deathproof
VIP
Cześć. Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej i nie będziesz lizał d*p.

mickos42

Member
Witaj, nie będę się rozpisywał, rób to co inni napisali i nie rób tego co Vendetta robi :p

Kulpis4

New Member
Dobra dzięki za info itp. będę przestrzegał waszych reguł a najwyżej w ostateczności będę pisał cenzurom

mickos42

Member
Tylko nie lam, i nie pisz bezsensownie, ja tak robię i sie dziwią że mam mało postów :p

Do góry Bottom