Ku Chwale Innosa

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Witam również i liczę na twoją aktywność na łamach forum ;]. Bardzo oryginalne przywitanie, ale krótkie ;]. Napisz może coś więcej o sobie.

Wysoki93

Active Member
Już nie witam nowych, nawet jak piszą takie tematy, ale z takim przywitaniem to nie miałem wyjścia xD
Ku chwale Innosa 3msię dobrze!!! ;)

bezim

New Member
Eh co miałbym napisać lubie sage Gothic, z niecierpliwością czekam na multiplayer o rozsądnych wymaganiach systemowych i dopracowanej rozgrywce. czekam na dodatek do g3 no i pieniądze coby zakupić więcej ramu i cieszyć się zajegrafą jaka można wycisnąć z G3 ;-) poza tym jestem prosty chłopak z prowincji, właśnie zdaje mature. Na forum jestem dopiero teraz bo dopiero co założony mam Net. i chyba to by było na tyle...
pozdro 4 all

Kyroge

Member
Ja na chwałę Adanosa witam Cię na Forum ;)
Mam nadzieję, że będziesz aktywny i może kiedyś trafisz do ZŚM ;)
Pozdro
PS: Oceni ktoś moje opowiadanko? Chce dać charakterystykę i nic ;(

Wenzelzxc

Member
Chwała wszystkim Bogom witam na forum

widzę że kolejny taki post. spamujesz kolego, do tego uprawiasz necroposting. cóż może jeszcze 25% w góre cię otrzeźwi trochę. NS

Anghar

New Member
Ja jestem za Adanosem ze względu na neutralność

polecam kurs czytania ze zrozumieniem, potem przeczytanie regulaminu a na końcu stoswanie się do niego. na razie ustnie, ale potem nie będzie tak różowo. temat zamykam bo za duży spam się w nim zrobił. NS

Wenzelzxc

Member
Pozdro for you korzystaj mile z fora :D :D i badz dla wszytkich spoko i nie spamuj xD

Do góry Bottom