Który Lvl?

Status
Zamknięty.

Ragnarokma

Member
Na którym levelu powinienem udać się do doliny w gothic2 noc kruka (drugi rozdział) aby być w stanie pokonać później poszukiwaczy?
Prubowałem na 11 ale mnie zabijali. Jestem strażnikiem.

Didson

Member
Najpierw radze wykonać misje z dodatku, będziesz miał do dyspozycji oręż samego beliara, wykonasz parę misji, wbijesz parę leveli, i wtedy spokojnie dasz rade.

Tanner

Member
Ja jak przechodziłem to byłem gdzieś poniżej 10 lvl. Jak pierwszy poszukiwacz był przy bramie na przełęczy to ja poprostu jaknajszybciej dobiegłem do tej bramy, otworzyłem ją i zamknełem. Jakoś się udało. Naj lepiej spróbuj tym klawiszem krok w lewo lub krok w prawo, to kiedy on zacznie z tobą "rozmowe" to ty nadal trzymasz klawisz i idziesz dalej do bramy :)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Po co uciekać, dla mnie to dziwne.
Skoro 11 lvl to za malo, logiczne jest że trzeba nabić więcej. Choć tak na prawde nie moge określić na którym lvlu dasz sobie radę z poszukiwaczem, bo trzeba też wziąść pod uwagę twoje statystyki i umiejętność posługiwania się orężem. Ja na 14 lvl dawałem rade :)

kret49

New Member
Ja radze zostawic swój 11 lvl, podbiec do poszukiwacza, i (jeśli masz) to z jakiegoś czaru go walnąc a potem z łuku aż nie zdechnie xD
Uważaj na pozostałych bo nie ma 1 poszukiwacza ^^

switek17

Member
Najlepiej podexpic się w Dolinie Budowniczych. Artefakt Beliara to naprawdę dobra broń (choc ja go nie lubię). Gdy już będziesz w drugim rozdziale (po misjach z dodatku) możesz zabrac się za tępienie orków dookoła zamku. Ja tak robiłem i dzięki temu poszukiwacze nie byli dla mnie problemem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom