Który Lev

Status
Zamknięty.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
przeszedłem gre już kilka razy każdym kim sie dało, ale musiałem zawsze przy polowaniu na smoki musze włączać godmoda.
Na orki nie pójde bo jestem za słaby . a mam 33 lev. plis pomóżcie mi!!!!

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Heh, to nie jest gra przez neta żeby Ci pomagać. Pobiegaj trochę po Khorinis, prób jakieś questy, polej trochę tego i owego, doexp się do 40 poziomu. Wtedy powinno być lepiej.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Może źle rozdysponowałeś punkty nauki? Jeżeli preferujesz walkę mieczem/toporem to musisz uczyć się walki bronią jedno bądź dwuręcznym. No i oczywiście do tego jakąś porządną broń musisz mieć. Nie zaszkodzi też kusza/łuk i podszkolić się trochę w tym fachu.
Jeżeli zaś jesteś magiem to ucz się kręgów magii i inwestuj punkty nauki w manę.
Jeśli już tak zrobiłeś jak ci napisałem to oznacza, że nie jesteś najlepszym graczem. W tym wypadku nabij jeszcze kilka levelów zabijając bestie i dobij jakąś umiejętność do mistrzowskiej bądź naucz się wyższych kręgów magii.
Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

vader15pl

New Member
Musisz nauczyć sie wykorzystywać swoje specjalizacje. Bo jeżeli masz teraz takie problemy to znaczy że mogłeś zrobić wcześniej coś nie tak. Na przykład może jesteś magiem , a inwestujesz w punkty siły albo coś takiego ?
Ja osobiście większość ładuje w mane i kręgi, od czasu do czasu dodając troche do siły , bo dobra broń dla maga również sie przydaje , a później lepsze bronie wymagają niezłej ilości siły

CrugeeR

New Member
czlowieku ja kordeasem zajechalem na 12 lvlu skinera....... oprucz dobrego miecz i wyskiego lvla trzeba grac taktycznie i wykorzystywac kazdy punkt gry np. wlaczysz z orkiem... poczekaj az podejdzie i w biega zacznie szazowac w tydy zrob krok w lewo czy w prowo ciahcnij 2 razy i dotylu..... heh moze moje tetoorie sa glupie ale mi bardzo dobrze idzie

SithPL

New Member
Na orki wystarczy dobra taktyka. Jeżeli walczysz z pojedyńczym orkiem to najlepiej sie sprawuje broń jednoręczna. Tak własnie pokonałem orka z jaskini niedaleko Khorinis. Machasz szybko na prawo i lewe, jak dobrze pójdzie to ork wogóle Cię nie trafi. Zabiłem tak orka mając 12 lvl. Ale moja postać to Strażnik, tylko siła i miecze jednoręczne, wiec nie mam zmarnowanych punktów.
Może napisz kim grasz i jak masz rozdysponowane punkty nauki.

daria

Szejn
Weteran
SithPL od 31 Maja RoMek na pewno sobie z tym poradził...

Temat zamykam, bo zaniedługo wszyscy zaczną spamować i pisać to samo...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom