Hmmm bardzo ciekawe domysły ale znaczeń może być wiele w końcu nikt tak dokładnie niewie o co chodziło twurcom może to znaczyć tyle co np koniec starego obozu KSO albo wiele innych znaczeń
KING przesłał mi screena tego, i przyznac muszę iż rzeczywiście pisze tam KSO, i nie jest to żaden przypadek. A co do znaczenia, nie mam dlabego pojęcia co by to mogło znaczyć... Tee a może to imię naszego bohatera? :mrgreen:
KING przesłał mi screena tego, i przyznac muszę iż rzeczywiście pisze tam KSO, i nie jest to żaden przypadek. A co do znaczenia, nie mam dlabego pojęcia co by to mogło znaczyć... Tee a może to imię naszego bohatera? :mrgreen:
moze rzeczywiscie sa to inicjay naszego bohatera - jednak moze nie rozstrzasajmy jakie imie sie pod nimi kryje bo i tak do nieczego nie dojdziemy a bedzie to niepotrzebne nabijanie postow
Tirbon ma racje niewiadomo co może znaczyć KSO a jeśli to może zaczaczyć imnie bohatera to raczej lepiej niepisać bo będzie to nabijanie postów no chyba że ktoś odkryje coś ciekawgo co może mieć powiązania KSO z imieniem bezimienego
nie wiem czemu inicjaly Bezimiennego nie mialy sie pojawic w pierwszej czesci - przeciez od rozmowy z Diego (nan samym poczatku) - przynajmniej ja - nie mozemy doczekac sie chwili az nasz bohater wreszcie sie przedstawi
JA też się nei moge doczekać ale po przeanlizowaniu tego to mało prawdopodobne
Po przeprowadzaeniu nie zwykle ciekawej ekspertyzy na temat bescerlerowej gry gothick i po przeprowadzeniu badań bechabioralnych i intorintugenalnych stwierdzam ze nie wiem co oznacza ten napis
King nie ładnie wkurzyłeś Vampka A tak na serjo to widać ten napis KSO ale nie w nikajmy w to to poprostu tajemnica twórców i niech tak zostanie :wink:
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.