Kryształowe Ostrze

Status
Zamknięty.

luszczak

New Member
Kryształowe Ostrze

Informacje o modzie:

Nazwa: Kryształowe Ostrze (albo Crystal Blade jak ktoś woli)
Platforma: Gothic II Noc Kruka
Wersja językowa: Polska, chyba nie ruska.
Oficjalna data premiery moda: Jak będzie prawie gotowa dam znać.
Producent: Moda robię sam - narazie nie potrzebuje pomocy.

Fabuła:
Gdzieś na krańcu świata, znajduje się wyspa, wbrew pozorom jej znaczenie strategiczne jest bardzo ważne, w swej historii cały czas zmieniała właściciela, orkowie, piraci, a w końcu ludzie króla wyrywali ją sobie nawzajem.
Ostatnia kampania króla okazała się bardzo skuteczna, zajął wyspę lecz tylko garstką przetrwałych, a reszcie flocie rozkazał jej pilnowania.
Od ostatniej potyczki minęło już 15 lat. Dowódcy garnizonu, stali się niespokojni, ludzie domyślają się że niedługo nadejdzie coś złego, coś czego najwyżsi dowódcy i generałowie królestwa obawiali się od lat…

Statek więzienny Aurora, nieopodal wybrzeży wysp archipelagu, zostaje zniszczony przez silny i niespodziewany atak. Więzniowie siedzący w celach jedyne co słyszą to przerażające jęki oraz okrzyki bojowe z pokładu statku. Nagle rozległ się głośny huk, salwa kul armatnich przebiła statek na wylot, woda zalewa dolne części pokładu, jedną z cel otwiera zdyszany żołnierz.
- Pospiesz się, chyba nie chcesz pójść na dno!…

Fabuła może i wygląda dennie, lecz nie będzie podczas gry jakiś odwołań do niej, po prostu będzie intro i gra potoczy się dalej.

Teraz parę mocnych argumentów, nie mam zamiaru zakładać temat i pisać puste obietnice.
Prezentacja:
KLIK

Stare screeny:
Klik1

Strona internetowa ( ----NIE TRZEBA SIĘ REJESTROWAĆ ŻEBY COŚ PRZECZYTAĆ------)
http://crystal-blade.cba.pl/

Małe info: W ciągu najbliżych paru tygodni lub dni udostępnie film oraz screeny.
Więcej informacji o modzie na stronie internetowej pdanej powyżej.

Fahrenheit

Pimpu?
No, wreszcie ktoś robi uczciwego moda. Wszyscy na tym forum, którzy chcieli robić moda przez 20 lat "kompletowali team", a ty robisz wszystko sam, do tego w niezłym stylu.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Z tego co na razie zobaczyłem to zapowiada się ciekawie ;) I oby tak było. Screeny z groty wyglądają całkiem fajnie.
Czekam na kolejne screeny lub filmiki.
Powodzenia życzę przy pracy i ukończenia prac;]

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
przyjrzałam się temu co stworzyłeś, fabuła zarówno filmik zamieszczony na YT wyglądają ciekawie i zachęcająco. Podziwiam że sam to robisz.
przy okazji obejrzałam twoje filmiki instruktażowe do modowania gothica - wygląda to na łatwiznę ale co do czego bym sie pogubiła :).
czekam na kolejne odsłowny twojego dzieła, tak jak reszta naszych użytkowników. powodzenia w robocie

Hadler

Member
Ciekawie zapowiadający się MOD. Jestem też pod wrażeniem, że robisz go sam :). Ogólnie podobała mi się wyspa i miasto, ale (nie żebym się czepiał) trochę śmiesznie wyszli ci (mali) strażnicy co pilnowali tego (wielkiego) wejścia. A i jak dasz takie udźwiękowienie jak na filmiku to naprawdę może być bardzo ciekawe. Pozdro dla ciebie :)

luszczak

New Member
Ogólnie podobała mi się wyspa i miasto, ale (nie żebym się czepiał) trochę śmiesznie wyszli ci (mali) strażnicy co pilnowali tego (wielkiego) wejścia. A i jak dasz takie udźwiękowienie jak na filmiku to naprawdę może być bardzo ciekawe. Pozdro dla ciebie :)

Musi być duża brama, gdyby chcieli wnieść do miasta, olbrzymie machiny wojenne czy coś w tym stylu.
Miejscami tekstury są za duże i brzydko wygląda model, ale poprawie to. :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom