Krowy W Monterze

Status
Zamknięty.

Prezes

Member
Odbilem miasto a krowy zabilem dopiero po odbiciu i nie ma tego goscia co mi zlecal to zadanie jak mam je skonczyc?? Gdzie go moge znalezc lub zaliczyc misje do nieudanych??

Kubaa

Member
Koleś nazywa sie Sanford.Mozesz wpisac kod Spawn Sanford czy jakos tak upewnij sie jeszcze jeżeli on nie zyje a jezeli go niema to znaczy ze chyba jakis bug!!! aha Mógłbys przełac swego save-a na mój e- mail byłbym wdzieczny albo jak masz kolege który doszedl do artefaktu w światyni Al shedim!!! Prosba bo bende mial chyba zalamke!!! :( jjendrysek@wp.pl

boracki

Member
QUOTE(Prezes @ 02-12-2006, 19:20) [snapback]129023[/snapback]

Odbilem miasto a krowy zabilem dopiero po odbiciu i nie ma tego goscia co mi zlecal to zadanie jak mam je skonczyc?? Gdzie go moge znalezc lub zaliczyc misje do nieudanych??

Zadanie traci sens jjak zabijesz krowy po wyzwoleniu ( masz zabić krowy coby sprawić problemy Najemnikom, jak ich wytłukłeś to już wiekszych problemów im sprawić juz nie możesz )
Poszukaj kolesia ew. w Monterze ( moze być straznikiem ) lub w Okarze.
Mógł tez po prostu zginąc w czasie walki.

Na przyszłość radziłbym uważnie słuchać przy pobieraniu zadań i/lub czytać opis kłestu w dzienniku.

Nike

New Member
Nie bede pisal nowego tematu poniewaz bez sesu. Mam problem: dostaje misje zabicia krow,no to ide tluke tluke nic sie nie pokazuje a ludzie zaczynaja mnie walic...gdy ide do zleceniodawcy noo tego buntownika i gdy chce z nim gadac tylko mowi zebym sobie poszedl etc... no to ide zobaczyc na ta farme, krowy cudem znowu zyja a ludzie juz sie nie zucaja na mnie ide z powrotem to buntownika a ten dalej gada swoje omfg....co teraz dalej je wybijac ?

Darek_1906

Member
Chyba masz jakiś bug bo jak ja zabiłem krowy to zleceniodawca odrazu ze mną pogadał (i krowy nie odrzyły)

Nike

New Member
A takpozatym to ile ich trzeba zabic? Tak jak Solucja mowi ze 6?! Czy wszystkie?...bo wiecie ta orginalka solucji gry ma troche bledow;/ AA i jeszcze jedno w solucji psize ze ludzie cie nie zaatakuja jak bedziecie bic te krowy a w grze jest inaczej...wszycy prawie sie zucaja na mnie.

EDIT
Juz jest dobze wybilem i pokazalo sie zadanie ukonczone, poprostu 1 krowa mi uciekla w las poczekalem z 5-10 min i ja dobilem i tyle ale dzieki za pomoc

Krolik90

New Member
Witam! Mam problem, dotarłem do Montery wszystko fajnie ale gdy zabijam krowy to atakują mnie ludzi z farmy. Próbowałem tak jak piszecie w tym temacie prawy przyciskiem myszy zabić te krowy i tak mnie atakują. Co robić??

Witam! Mam problem, dotarłem do Montery wszystko fajnie ale gdy zabijam krowy to atakują mnie ludzi z farmy. Próbowałem tak jak piszecie w tym temacie prawy przyciskiem myszy zabić te krowy i tak mnie atakują. Co robić??

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
żeby cie nie atakowali musisz zabijeć krowy za jednym ciosem. Jak masz za słaby miecz i ich nie zabijasz spróbuj zwojami - kula ognia itp. na pewno za raz się położą... albo podpakuj a potem wróć i wybij...

doctor

Wariat
Weteran
żeby je zabić trzeba wcisnąć LEWY przycisk a nie prawy... prawy to blok :p :p
przytrzymaj lewy i bezimienny weźmie duży zamach i jednym ciosem załatwi Milke ;P

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom