Kroniki Dominacji

Status
Zamknięty.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Szybkie pytanie i liczę na szybką odpowiedź.
gdy próbuję przeczytać kroniki dominacji, bezio mówi: "nie jestem na to gotowy".
Od czego to zależy? Mam 64 level i 113 prastarej wiedzy :/....

Dami 1200

Member
Hm.... a masz misję z szukaniem artefaktów Adanosa ?? Jeśli tak to jedyną rzeczą, dlaczego ci się tak dzieje może być prastara wiedza..... spróbuj dobić do 200, może będzie lepiej. Ja osobiście, jak to czytałem to miałem grubo ponad 200, bo się bawiłem w maga , ale nie miałem żadnych problemów.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Jak dla mnie prastara wiedza nie ma z tym nic wspólnego... Ja miałem jakoś tak 100...

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Gadałeś z magami. Może pogadaj z kerthem? To ten co jest głową Klanu ognia...

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Saturas w ruinach na pustyni wspomina zapytany o zaginioną świątynie z ostatnim artefaktem Adanosa. Mówi że magowie z klasztoru może mają jakieś wiadomości na ten temat i mają spisane właśnie w tej księdze więc jeśli byłeś już na pustyni u Saturasa to porozmawiaj z magami oni pozwolą Ci poczytać kroniki. Możliwe że masz już ten artefakt, chodzi tu o pierścień Akashy (Nordmar, jeden z grobowców przodków) ale niemal na pewno aby poczytać księgę trzeba pogadać z Saturasem on o tym mówi a potem z magiem ognia i to tyle jeśli rozmawiałeś z nimi to nie mam pojęcia o co może chodzić.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Po 1, to musze porozmawiać z tym drugim magiem wody w Al Shedim, doszedłem już do tego :p.
Wiem co to jest za artefakt, tylko nie chciałem stracić możliwości bitki z demonem, bo na czymś trzeba bić expa, a z wilkami cieniostworami to nie chce mi się napieprzać już... Za łatwe.
Walka ze smokiem na pustyni (otwarta przestrzeń) to jest coś :D.
Znalazłem grobowiec Akaszy, ale do niego nie wchodziłem, bo nie miałem kamienia przodków.
Ta gra w ogóle komiczna jest. Czarny goblin ma mnie na 6 strzałów (jakoś tak), a oggr ine zabiera mi ani 1 Hp...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom