Mam problem z nie dzialajacymi kuxniami nie moge z zwyklej stali zrobic rozgrzana, prosze o pomoc, a I jeszce jedno Prosze o save najlepiej jakby bylo po rozwaleniu montery (chce zostac buntownikiem)
CYTAT(szczurek @ 10-11-2007, 21:10) [snapback]158124[/snapback]
W g3 aby użyć kowadła musisz mieć plan jakiegoś przedmiotu ( w tym wypadku broni ) no i młot kowalski.
Dokładnie bo jeśli tego nie masz on mówi ,,Nie wiem jak"czy coś takiego
Musisz mieć plan broni i wszystkie elementy potrzebne do zrobienia bron (wszystkie rzeczy jakie potrzebujesz są wypisane w planie ) plan można kupić od kowala lub nieraz można gdzieś znaleźć .
Mam nadzieje ze pomogłem
Down normalna bron (czyli bez używania rudy ) możemy Grobic bez ucznia sie z ruda trzeba sie niestety nauczyć
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.