Kotor Iii?

Status
Zamknięty.

darth_bq

New Member
Mam do was pytanie. Czy graliście w piersza i druga częśc Star Wars: Knights of the Old Republic? Ja jestem zachwycony tą grą i byłbym bardzo zadowolony, gdyby powstała trzecia częsc ( oczywiście na tym samym poziomie wykonania, grywalnosci i fabuły). A co wy o tym myslicie?
biggrin.gif

Luki-7

Member
Na pewno byłoby super! Mnie Kotor zaskoczył szczegolnie w pierwszej częsci, fabula poprostu mniam mniam, a takze grafa i dlugosc gry tez zadowalająca. Bardzo zyczyłbym sobie trzeciej częsci, choc chyba jeszcze nawet nie ma takich spekulacji..
dry.gif

darth_bq

New Member
Widzę, że nie macie zbyt dużo do powiedzenia na ten temat... no trudno. Pewnie zadałem idiotyczne pytanie
dry.gif
. pozdro dla Jay_Kay
tongue.gif

Kamexo

New Member
Mi się bardzo KotOR podobał. Świetny wątek, fabuła, grafika... Moja fascynacja światem Star Wars zmusiła mnie do kupna tejże oto gierki i byłem zachwycony. A gdyby zastosowali w niej sterowanie jak w Jedi Academy (chodzi głównie o atak) to nie mógłbym się oderwać od tej gierki do dziś... ( przez to wybieranie dostępnych ataków i tylko ich podziwianie miałem wrażenie jakbym w walce wogóle nie uczestniczył... Co innego Jedi Academy! ) Jakby wydali Knights of the Old Republic 3 to na pewno bym go kupił.

doctor

Wariat
Weteran
jako ze nie przepadam za swiatem George'a Lucasa Star Wars podszedlem do tej gry dosc sceptycznie... jednak po paru godzinkach przymuszania sie do gry powiem wam ze nawet sie do niej przekonalem, gra nie jest tka zla (dla antyfana starego george'a)
biggrin.gif

hmm... bylem zaskoczony grafika i po czesci fabula
smile.gif

sir frugo

Member
KOTOR to moja ulubiona gra Star Wars, zaraz po Battlefront II. Najlepsze są te dźwięki (pwziu! pwziu! Bzzzzn!). Ach, fajna gierka jest, bardzo fajna. I jeszcze pod RPG podchodzi, a to już mieszanka wybuchowa
smile.gif

Nie obraził bym się na chłopaków z Lucas Arts, jakby kolejną część wypuścili
smile.gif

Pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom