Kopalnia W Nordmarze

Status
Zamknięty.

eifersucht

Member
Znowu mam mały problem ;)

Po pierwsze sprowadziłam ludzi do pomocy przy odbiciu kopalni, a dokładniej Thoralda, Liska i Jorna. Nie wiem czy to wszyscy, bo tego zadania 'Znajdź ludzi do ataku na kopalnię mi nie zaliczyło'. O co chodzi?

A po drugie oni zostali przy wejściu razem z Mortem, nie dałam im znaku do ataku i sama odbiłam kopalnię. No i kopalnia odbita, a oni cały czas tam stoją i czekają na mój znak. To ma tak być? Nie powinni pójść w swoją stronę? Czy poprostu mieli zginąć w środku :D

szczurek

Menda serowa
Weteran
Też tak miałem, olałem ich a po jakimś czasie sami wrócili na swoje miejsca.

GOFER152

Member
Mogłaś im pierw kazać atakować a potem kazać "czekaj" i odbić kopalnie. Jak byś powtarzała ten manewr przez całą kopalnię trzymając "chłopaków" z dala od zielonych to potem jak wyzwolisz kopalnie spotkasz ich przy ognisku w klanie młota . Tak powinni wszyscy przeżyć. Co do nie zaliczenia zadania to pewnie przez to że nie kazałaś im atakować , bo zebrałaś całą ekipę potrzebną do tego zadania.

eifersucht

Member
Nie pomyślałam - no, ale cóż jedno zadanie mnie nie zbawi.

A teraz mam kolejny problem. Może nie będę zakładać nowego tematu ;)

Przed wykonaniem zadania 'Ingvar potrzebuje miecza' Kalan jest w swojej chatce w Klanie Ognia. A jak wykonam to zadanie to Kalana już tam nie ma. I tym samym nie mogę zrobic zadania 'Zgoda wytapiaczy rudy'. Ktoś wie gdzie on się podział? Czy może to bug?

luke22

Member
CYTAT(eifersucht @ 09-02-2009, 20:57) index.php?act=findpost&pid=212557
Nie pomyślałam - no, ale cóż jedno zadanie mnie nie zbawi.

A teraz mam kolejny problem. Może nie będę zakładać nowego tematu ;)

Przed wykonaniem zadania 'Ingvar potrzebuje miecza' Kalan jest w swojej chatce w Klanie Ognia. A jak wykonam to zadanie to Kalana już tam nie ma. I tym samym nie mogę zrobic zadania 'Zgoda wytapiaczy rudy'. Ktoś wie gdzie on się podział? Czy może to bug?

Nie to nie jest bug. Kiedy wyjdziesz z Klanu Ognia w stronę innych klanów to skręć ostro w lewo. On walczy tam z orkami i musisz mu pomóc. To miejsce jest właściwie pod centrum Klanu Ognia są tam również bryły rudy.
Mam nadzieję że pomogłem lub ktoś inny lepiej opisze to miejsce :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom