Kopalnia W Klanie Mlota

Status
Zamknięty.

n0ah

New Member
Witam mam problem ( albo nie ? ) chodzi oto ,ze pomyslalem sobie ze sam ja odbije no i odbilem odziwo na koncu niepokazalo mi sie nic o tym ,ze wykonalem questa a wszyscy orkowie uciekli... Potem przeczytalem o tym ze jak bedziemy zbierac ludzi do pomocy to dostane przy tym reputacje w Nordmarze teraz juz tego niemoge zrobic i czy przez to wszystko zepsulem ? No i jeszcze do tego w polowie kopalni jakis dziwny bug mialem ,zabijalem wszystkich orkow jednym uderzeniem to samo bylo z kuszy nawet tego herszta.. z gory dzieki

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Myślę, że to jakiś jeden wielki bug. Mam na myśli i to masowe zabójstwo jednym ciosem, a także to, że nie zaliczyło ci zadania. Jak orkowie zaczęli uciekać to powinien wyskoczyć komunikat o tym, że zadania zostało wypełnione, ile dostałeś doświadczenia i ewentualna reputacja. Tak powinno się stać nawet jeśli nie miałeś zlecenia na to zadania. Czyli jednym słowem bezpośrednio w grze nic więcej chyba nie zrobisz.
Proponuję zainstalować patch 1.6 (rozumiem, że go nie masz) i wczytać jakiś zapis przed odbiciem kopalni.

Akasemis

Member
Z tego co pamiętam - też na początku tak miałem bo źle zrobiłem, trzeba KONIECZNIE zabić orkowego "Przywódcę kopalni" inaczej nie będzie misja wykonana ;/ no i oczywiście zainstalować patche, bo może zabiłeś tego przywódcę a to był bug...ja musiałem wczytać save z kilku godzin wstecz, no ale cóż...tak to jest...

kondzio1993

Member
Co do zabijania jednym ciosem - nie wydaje mi się zeby to był bug. Na moje to zamierzony patent . Dzieje się tak gdy zabijemy kilkunastu orków w krótkim czasie - wpadamy wtedy w swojego rodzaju "szał zabijania" i kosimy orków aż miło;)

EluThingol

New Member
CYTAT(kondzio1993 @ 08-07-2008, 18:28) index.php?act=findpost&pid=188772
Co do zabijania jednym ciosem - nie wydaje mi się zeby to był bug. Na moje to zamierzony patent . Dzieje się tak gdy zabijemy kilkunastu orków w krótkim czasie - wpadamy wtedy w swojego rodzaju "szał zabijania" i kosimy orków aż miło;)

A koniecznie mieczem bo mieczem to zabijam tak z 10 na minute (jak starczy orków) ale tam rozwalałem ich magią w minutę wszystkich którzy byli w polu widzenia (nie było potem ze na 1 hita ani mieczem ani magią (zwiadowców jak zwykle na 2 hity), bo skorzystałem z buga z nieznikającymi tabliczkami i miałem 250 Prastarej wiedzy, ognistą kulę i regena many, szło że aż miło zarąbałem wszystkich na solo, a wracając do tematu mi też nie wyskoczyło że wypełniłem zadanie i nawet wiem czemu... jak już załatwisz (przynajmniej na solo) i orkowie uciekną to ci nalicza exp za orków których zarąbano (i ty i ekipa co idzie z góry(chociaż nie wiem minąłem ich jak szli na dół, a orkowie zdążyli uciec)) co więcej nalicza exp jedno pod drugim czyli paręnaście razy + X pkt. Doświadczenia (czy jakoś tak) więc info o zadaniu już się nie mieści, a można i tak powiedzieć Reto, Ingvarowi i temu gościowi przy moście że kopalnia odbita (Ingvar ci daję dalsze zadania na kowala, a ten gość przy moście 10 bryłek rudy) przynajmniej tak było u mnie (chociaż ja jeszcze wziąłem Morta żeby mnie zaprowadził do dolnego wejścia bo jak on cię gdzieś prowadzi to jest reputacja i exp).

P.S. Żeby nie było niedomówień odbiłem kopalnie zanim patche zainstalowałem.
P.P.S. A tak w ogóle to kogo poza Thoraldem można ze sobą wziąść (o nim wiem z poradnika)
P.P.P.S. Do autora tematu: może (nic nie sugeruje) masz pirata skoro taki bug występuje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom