Kontakt Z Spellbound / Jowood

Status
Zamknięty.

Thran

Che Świniara
Z tego co wiem to EDL i Ivan już nie pracują dla tych firm i podobno został wyznaczony nowy łącznik z serwisami, może warto pokusić się o kontakt z Spellboundem lub Jowood w sprawie Arcani ? :)

Kacperex

KacŚpioszek
JHamma@spellbound.de

Jochen z tego co wiem to NA PEWNO pracuje. Jednak też nie odpowiada na maile.
Dziś napisze ponownie, aczkolwiek nie liczyć na cud. Dodatkowo zawsze można skontaktować się na ogólny mail spellbound.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Tak, pojawił się w JoWooD nowy "menadżer" do kontaktu ze społecznością fanów. Na razie pojawił się na WorldofGothic i tam co nieco pisze. Napisałem do niego, może się odezwie :).

Electric Dragon

Majster
Weteran
Mam nadzieję, że zgodnie z obietnicami pojawią się nowe, obszerne materiały na temat Arcania: A Gothic Tale

Kacperex

KacŚpioszek
Mam nadzieję, że zgodnie z obietnicami pojawią się nowe, obszerne materiały na temat Arcania: A Gothic Tale

Zobaczymy, bo ostatnio olali nas, fanów kompletnie.
Aż wstyd. Widać nie chcą promować swego tytułu, skoro nie potrafią zadowolić graczy.

Electric Dragon

Majster
Weteran
Ciekawe, że olali prawie wszystkich, pomijając WoG. Albo zaryzykowali zaufaniem fanów chcąc ukryć przebieg prac nad grą i czymś nas zaskoczyć albo po prostu nie mają pomysłu na promocję, po prostu chcąc wydać krążek do sklepów i zbieram zyski uzyskane od naiwnych fanów gry, którzy ślepo ją kupią.

Kacperex

KacŚpioszek
Ja jestem przychylny drugiej opcji. Słusznie wspomniałeś , że tylko WoG zaczeli supportować. Mam nadzieje, że i u nas jak i na innych Polskich portalach zawita nowy CM, bo przecież w Polsce maja tak samo dużo fanów, jak w Niemczech.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom