Z Dani ...
Ale nie wiem jak to wygląda w Nato z sekretarzem dokładnie, wiem że jest tak w ONZ. Jak jakiś spec powie, że w nato też tak jest to zaliczam.
kolejne pytanie za ptk ..
Wymień ojców Unii Europejskiej - nazwiska
Myślę, że należy reanimować ten konkurs.
Zasady standardowe. Osoba która dobrze odpowiedziała na pytanie zadaje swoje. Ale panowie i panie, apeluję, nie dawajcie pytań z d*py wziętych o jakieś szczególiki. Dziękuję. Może wprowadzimy taką jakby punktacje ? Raz na jakiś czas będę zliczał dobre odp. po 1 punkt za poprawną ? Myślę, że pomysł rozważny ;]
1 Faszyzm był we Włoszech, a nazizm w Niemczech
2 Faszyzm to gospodarczy korporacjonizm a nazizm to socjalizm.
3 Faszyzm szuka oparcia w katolicyźmie a nazizm jest antyreligijny
4 Faszyzm nie jest rasistowski a nazizm tak
5 Faszyzm głosi kult państwa a nazizm kult wodza
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.