Konkurs "do Dna"

Status
Zamknięty.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
No więc jest takie zdanko żeby ziomkowi z karczmy pod martwą harpią znaleźć konkurenta do picia piwa w zawodach.
Ja znalazłem jakiegoś typa na farmie Akila, dałem mu kase na zawody i on poszedł do baru. Jak ja tam przychodze to
Orlan mówi że konkurs się zaczął i tyle, z tamtymi dwoma nie mam żadnych dialogów, czy tak miało być czy to jest bug??

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Z tego co pamiętam, konkurs trwa dwa dni, więc trzeba się przespać żeby móc porozmawiać z zawodnikami. Poza tym, trzeba włamać się do kufra Rukhara, stojącego nieopodal baru i podmienić gin na wodę, inaczej Randolph nie wygra i quest nie zostanie zaliczony.

Pozdrawiam

Wysoki93

Active Member
Gin na wodę najlepiej zamienić w nocy, wtedy nikt nie powinien na ciebie zwrócić uwagi. Jak już Bojan powiedział, konkurs trwa 2 dni. Prześpij się albo powykonuj misje i pójdź do tawerny. Pamiętaj aby alkohol zamienić przed walką ;-)

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ale ja już podmieniłem gin na wodę tak jak mówił Wysoki i też spałem dwa dni i dalej nie mam z nimi o czym gadać.

Kacperex

KacŚpioszek
Głupie pytanie. Ale czy załatwiłeś tego wiesniaka z Pola?
Niue pamiętam już zbytnio misji, ale wiem, że kiedyś w podobnej sytuacji utknąłem, bo nie było wszystkich zawodników.
Chyba, że coś pomieszałem. To przepraszam.

Wysoki93

Active Member
Kacpi zawodnik miał być jeden i RoMek go znalazł "Ja znalazłem jakiegoś typa na farmie Akila".
A co do samej misji, pogadaj z obydwoma zawodnikami i z Orlanem - zarządcą gospody.
Jeśli dalej nic, to oznaka, że się zawiesiło i nie wykonasz misji.

mantithegreat

New Member
Ja ten quest zrobiłem już kilka razy i za żadnym razem nie udało mi się wygrać :( Podmieniałem gin na kilka butelek wody i nadal Randolph przegrywał a moje 100 sz przepadało. Boli mnie bardziej porażka w queście niż te 100sz :p Jakieś sugestie?

Wysoki93

Active Member
To jest proste jak budowa cepa - u mnie zawsze wygrywał ten farmer.
Rozmawiasz w knajpie ze zleceniodawcą misji. Pytasz się czy możesz postawić na kogoś innego. Idziesz na farmę Akilla i szukasz tego farmera, rozmawiasz, rozmawiasz i rozmawiasz z nim o tym konkursidle. Idziesz do gospody i w nocy otwierasz kufer i wyciągasz z niego gin, wsadzasz butelkę wody i idziesz sobie. Do zawodów zgłaszasz farmera i musisz mu dać jeszcze trochę funduszu na "bitwę". Idziesz się przespać (2 noce) i idziesz do Orlana. Informuje Cię on, że wszystko się zakończyło i idziesz porozmawiać z uczestnikami. Mission complete :)

Bardziej szczegółowo nie napiszę.

mantithegreat

New Member
No to powiem Ci, że tak właśnie robiłem zawsze i nigdy nie udało mi się ukończyć tego questa:) Zawsze Randolph przegrywa, z tym wyjątkiem że wodę wsadzam przed postawieniem na randolpha.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ten facet co daje nam questa wychodzi z karczmy tylko w nocy, i trzeba wykorzystać ten moment. Podchodzisz do jego kufra i otwierasz go(nikt nie zareaguje) i wymieniasz Gin na wode. Dobry sposób na złoto i doświadczenie :D

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Dobra, czyli z tego co wywnioskowałem z wypowiedzi innych userów zrozumiałem, iż quest mi się zaciął.
Trudno co tam po jednej misji. Temat Do Zamkniecia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom