Komóra

Status
Zamknięty.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Q sumie to miałem problem gdzie założyć ten temat.

Moi drodzy. zjebał mi się fon i potrzebuje waszej pomocy. Chcę zakupić nowy do kwoty 700zł.
Co byście polecili wujkowi yeedowoi ? Proszę ze zdjęciami i jakimś w miarę opisem dlaczego akurat to.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
To zależy czego paczebujesz. Jakie opcje ma mieć komóra? Ma być z wyświetlaczem dotykowym, jakieś mp3, karciochy pamięciochy, gps, wifi, 3g? Sprecyzuj trochę swoje preferencje co do sprzętu, wtedy się spróbuje coś wybrać.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie mam sprecyzowanych potrzeb, po za faktem, że musi być elegancki.

Funkcjonalność / wygląd/ mocna bateria

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Nie szukam telefonu, więc się nie znam na tym co teraz dobre i eleganckie.
Jedynie jak mogę pomóc to polecić stronkę
http://www.mgsm.pl/pl/advanced_search/
Wybierasz opcje które Cię interesują i wyniki szukasz na allegro. Ja w ten sposób zawsze wybierałem modele które mnie interesowały, później dobierałem te które mi pasowały cenowo i kupowałem to na co starczało mi kasy : ]

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Skoro ma być funkcjonalny i elegancki, to mogę polecić ci Samsunga S5200 (dostępny w wariantach; czerwony i niebieski). To bardzo elegancki slider; aparat 3.2 mpx + auto focus, wyrywacz twarzy i uśmiechy, zdjęcia panoramiczne, wyświetlacz 6mln kolorów, mp3, radio...
Ja cenię ten telefon ze względu na takie funkcje jak; fałszywe połączenie i wiadomość alarmowa. Fałszywe połączenie pomoże wyrwać ci się z drętwego przyjęcia, po naciśnięciu odpowiedniego przycisku telefon w ciągu 5, 10 lub 30s (zależy jak ustawisz) zadzwoni sam do siebie. Jesteś w tarapatach, czy po porstu chcesz by ktoś do ciebie zadzwonił nie mając pieniędzy na koncie; włączasz funkcję wiadomośc alarmowa, wybierasz odbiorców. I z zamkniętym telefonem, 4 razy przyciskasz klawisz głośności, wtedy automatycznie do wybranych przez ciebie odbiorców zostanie (za darmo) wysłana wiadomośc: sytuacja alarmowa, proszę o pomoc (przy tym sygnał wiadomości jest taki, jak przy zagrożeniu wybuchem w elektrowni jądrowej ^^). Cena to chyba 450zł...

SAMSUNG_S5200.jpg

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nokia-X3.jpg

a co myślicie o tym ? Nokia X3

LG_GT505.jpg

LG GT505

Generalnie ostatnimi czasy to jakas taka bieda z tymi telefonami. Nie ma wcale za wiele fajnych modeli.

HoteK

Obywatel
Ta nokia X3 jest dobra też chciałem ją sobie kupić :p
Słyszałem , że ma dobra baterię ( kolega ) - przecież to nokia i jest też dojść głośnia ale to twój wybór.
A pro po LG i Motoroli to nie wiem nie użytkowałem :D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom